خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کوتاهی دولت در پرداخت اقساط وام اردوگاه باهنر

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 11 شهریور 1398 - 18:58
قاضی سراج از وجود برخی مشکلات به دلیل عدم پرداخت اقساط وام اخذ شده از سوی دولت برای اردوگاه باهنر خبر داد.
رئيس،خبر،كشور،المسلمين،الاسلام،اردوگاه،سازمان،باهنر،دادستان

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه رئیس قوه قضائیه با مسئولان عالی قضایی به بروز مشکلی در خصوص اردوگاه شهید باهنر اشاره کرد و گفت: دولت برای این اردوگاه وام گرفته است، اما به دلیل عدم بازپرداخت، مشکلاتی در این زمینه به وجود آمده است که باید رفع شود.
حجت‌ الاسلام و المسلمین شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه نیز در این جلسه به بیان نکاتی درباره سامانه اطلاعات دارایی مسئولان پرداخت و از تهیه دستورالعملی در این زمینه خبر داد.
حجت‌ الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور هم از مختومه کردن ۷۰۰ پرونده مربوط به ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری خبر داد.
همچنین خداییان رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: جزایر کیش و قشم از نظر ثبتی مشکلاتی دارند که برای حل آن‌ها باید چاره‌اندیشی شود.
بیشتر بخوانید: نباید اجازه دهیم باستی هیلز جدیدی ساخته شود/تلاش در جهت جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیر مجاز
در ادامه این مراسم، حجت‌ الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور نیز از شکایات مردم از دفاتر خدمات قضایی خبر داد و بر لزوم نظارت بیشتر بر این دفاتر تاکید کرد.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین موحد دادستان انتظامی قضات از تردید در اصلاحیت ۱۷ قاضی در استان‌های کرمانشاه و کردستان خبر داد و اتهامات منتسب به این افراد را عمدتاً مالی و در برخی موارد نیز مواد مخدری عنوان کرد.
انتهای پیام/
عدم پرداخت اقساط وام اخذ شده از سوی دولت برای اردوگاه باهنر