3500 مرزنشین کردستانی برای پیشگیری از انفجار مین آموزش دیدند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان گفت: در 6 ماه گذشته آموزش پیشگیری از معلولیتهای انفجار مین برای سه هزار و 500 مرزنشین کردستانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج و بهنقل از روابطعمومی هلال احمر استان کردستان، دوره چهار روزه آموزش تربیت مربی مخاطرات مین و مهمات منفجر نشده باقیمانده از جنگ با حضور 35 نفر از فراگیران، همکاران و نجاتگران استانهای کردستان و ایلام به میزبانی شهرستان سنندج برگزار شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی که نماینده سازمان امداد و نجات، مشاور کمیته بینالمللی صلیب سرخ و مدیرکل امنیتی و سیاسی استانداری کردستان نیز حضور داشتند، اظهار کرد: استان کردستان 230 کیلومتر مرز مشترک خاکی با کشور عراق دارد و بر همین اساس روستاها و مناطق صفر مرزی این استان از سالهای دفاع مقدس کماکان آلوده به مین هستند.
محمدباقر محمدی افزود: جمعیت هلال احمر کردستان به تأسی از اهداف انساندوستانه مبنی بر حفظ کرامت انسانی و نجات جان انسانها و همچنین براساس تفاهمنامه منعقده با کمیته بینالمللی صلیب سرخ در سال 1382، یکی از متولیان امر آموزش در زمینه آگاهسازی از مخاطرات مین و راههای مقابله با آن است.
وی با اشاره به اقدامات ارزنده دولت در راستای مینزدایی مناطق آلوده به مین، خاطرنشان کرد: هر از گاهی وقوع حوادث و انفجار مین در روستاهای مرزی استان کردستان به ما یادآوری میکند که هنوز مینهایی منفجر نشده باقیمانده از زمان جنگ، جان اهالی روستاهای مرزی را تهدید میکند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان به برگزاری 217 کارگاه و دوره آموزشی و بهرهمندی بیش از 3 هزار و 500 نفر از روستائیان مرزنشین استان در 6 ماه گذشته خبرداد و تصریح کرد: آموزشهای تخصصی در این زمینه کماکان ادامه داشته و جمعیت هلال احمر استان به شیوههای مختلف آموزشی، تبلیغی و فرهنگی سعی در کاستن از تلفات مین و مهمات منفجر نشده باقیمانده از زمان جنگ را دارد.
رضایی، مدیرکل سیاسی و امنیتی استانداری کردستان نیز خدمتگزاری بیمنت و بیوقفه به مرزنشینان را از اولویتهای اصلی مجموعه دولت خواند.
انتهای پیام/ ت