خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا فیفا مسی، رونالدو و فان دایک را 3 نامزد نهایی اعلام کرد؟

فارس | ورزشی | دوشنبه، 11 شهریور 1398 - 16:51
کارنامه لیونل مسی، کریس رونالدو و ویرجیل فان دایک نشان می‌دهد که چرا فیفا این 3 ستاره را به عنوان نامزدهای نهایی جایزه THE BEST اعلام کرد.
گل،دايك،مسي،فان،رونالدو،فيفا

کارنامه لیونل مسی، کریس رونالدو و ویرجیل فان دایک نشان می‌دهد که چرا فیفا این 3 ستاره را به عنوان نامزدهای نهایی جایزه THE BEST اعلام کرد.
چرا فیفا مسی، رونالدو و فان دایک را 3 نامزد نهایی اعلام کرد؟
به گزارش خبرگزاری فارس، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) نامزدهای نهایی کسب جوایز بهترین‌ بازیکن سال 2019 را اعلام کرد که بر این اساس کریستیانو رونالدو، لیونل مسی و ویرجیل فان دایک در جمع نامزدها قرار دارند.
به همین بهانه کارنامه این سه ستاره در فصل گذشته منتشر شده که مشخص می‌کند چرا فیفا این بازیکنان را در لیست نهایی خود قرار داده است.
1- ویرجیل فان دایک
65 بازی، 29 کلین شیت، 10 گل، و 2 جام قهرمانی (لیگ قهرمانان اروپا، سوپرجام اروپا)
2- کریستیانو رونالدو
49 بازی، 32 گل، 10 پاس گل و 3 جام قهرمانی
3- لیونل مسی
58 بازی، 54 گل، 20 پاس گل و 2 جام قهرمانی
مراسم THE BEST بیست و سوم سپتامبر در میلان برگزار می‌شود.
انتهای پیام/