خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ میلیارد دلار برای اصلاح وضعیت زیست‌محیطی عسلویه لازم است

ایسنا | اقتصادی، اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1397 - 10:02
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اصلاح شرایط فعلی عسلویه و نجات انسان‌ها و حیوانات در آن منطقه نیازمند هزینه‌ای ۳۰ میلیارد دلاری است و کسی حاضر نیست سودآوری‌اش را رها کند و به فکر رعایت محیط زیست باشد.
زيست،محيط،چابهار،منطقه،پتروشيمي،رئيس،فولاد،حفاظت

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اصلاح شرایط فعلی عسلویه و نجات انسان‌ها و حیوانات در آن منطقه نیازمند هزینه‌ای ۳۰ میلیارد دلاری است و کسی حاضر نیست سودآوری‌اش را رها کند و به فکر رعایت محیط زیست باشد.
‌به گزارش ایسنا عیسی کلانتری در نخستین نشست شورای ارزیابی محیط زیست منطقه آزاد چابهار افزود: طرح‌های توسعه‌ای چابهار براساس رعایت تمامی ضوابط، دستورالعمل‌ها و الزامات قانونی زیست‌محیطی اجرا شود تا بعدها ساکنان این منطقه با مشکلات مرگبار و خطرناک نظیر عسلویه مواجه نشوند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه گفت: برای اجرای یک طرح بزرگ نظیر پتروشیمی چابهار حتی اگر هزینه بیشتری در برداشته باشد باید مطالعات بلندمدت و هزینه‌های به موقع انجام و با شرایط و امکانات روز دنیا از هر گونه آلودگی‌ها و برهم زدن محیط زیست و حیات انسان و حیات وحش پرهیز شود.
معاون رئیس جمهوری در ادامه گفت: هیچ مجوزی در سرزمین اصلی برای صنایع آب بر نظیر پتروشیمی و فولاد داده نمی‌شود و تمام این طرح‌ها به طرف دریا هدایت شده‌اند و باید اولویت آنها حفظ محیط زیست باشد.
وی با بیان اینکه گاز وقتی به چابهار برسد این منطقه به قطب‌های اصلی پتروشیمی و فولاد کشور تبدیل می‌شود، خاطرنشان کرد: چابهار منطقه‌ای زیبا، آرام و امن برای سرمایه گذاری است و نباید این منطقه را برای مردم و گردشگران خطرآفرین کنیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از مسئولان چابهار خواست که با مطالعه دقیق و رعایت تمامی الزامات زیست محیطی نسبت به اجرای کارخانه‌های پتروشیمی و فولاد اقدام کنند تا شاهد نارضایتی مردم و کوچ اجباری آنان نباشیم.
انتهای پیام