خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر ۲ شهید دوران دفاع مقدس مازندران شناسایی شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 شهریور 1398 - 12:19
ساری - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران از شناسایی پیکر شهیدان «ولی‌الله صدرایی» و «رضاعلی ابراهیم‎نژاد» از شهدای دفاع مقدس مازندران خبر داد.
شهيد،سوادكوه،بابل،شناسايي،رضاعلي

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی پیش ازظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران از شناسایی پیکر شهیدان «ولی‌الله صدرایی» و «رضاعلی ابراهیم‎نژاد» خبر داد و افزود: همزمان با دهه اول ماه محرم و ایام شهادت سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، استان مازندران میزبان دو شهید تازه شناسایی شده سال‌های دفاع مقدس است.
وی افزود: پیکر این دو شهید که در هنگام تفحص، با هویت شناسایی شده است در شهرهای سوادکوه و بابل تشییع و خاکسپاری خواهد شد.
این مسئول ادامه داد: شهید «ولی‌الله صدرایی» از شهدای انتظامی شهرستان سوادکوه و بسیجی شهید «رضاعلی ابراهیم‎نژاد» از شهدای بابل است که به تازگی مورد تفحص قرار گرفتند.
ملکی افزود: پیکرهای پاک این شهدا به زودی وارد استان شده و اواخر هفته در دو شهر سوادکوه و بابل تشییع خواهند شد.