مرگ 3 کارگر اصفهانی در غار حسنآباد جرقویه + جزئیات
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان از فوت سه نفر در غار حسنآباد جرقویه خبر داد و گفت: بیشترین احتمال علت فوت، مسمومیت با مونوکسید کربن، نبود اکسیژن و استفاده موتور برق است.

غفور راستین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به حادثه منجر به فوت سه نفر در چاهی در غار حسنآباد جرقویه، اظهار داشت: بامداد امروز به دنبال وقوع حادثهای در منطقه حسنآباد جرقویه از اورژانس امدادخواهی شد.
وی افزود: در این حادثه که در نزدیکی معدن شن و ماسه اتفاق افتاد چند نفر در غار حبس و دچار مشکل شدند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه دو نفر از حادثهدیدگان زنده ماندند، گفت: یکی از آنها به صورت سرپایی درمان و دیگری به علت مشکلات تنفسی به یکی از بیمارستانهای اصفهان انتقال داده شد.
وی تصریح کرد: متأسفانه در این حادثه سه نفر در سنین 32، 34 و 60 ساله فوت کردند و علت فوت آنها در دست بررسی است
راستین ادامه داد: طبق گفته مصدومان حادثه، آنها در غار موتور برق روشن کرده بودند و بعد از مدتی سه نفر حالت بیهوشی پیدا کردند که ما نتوانستیم کاری برای آنها انجام دهیم.
وی با اشاره به بیشترین احتمال درباره علت مرگ این سه نفر، اظهار داشت: بیشترین احتمال علت فوت، مسمومیت با مونوکسید کربن و نبود اکسیژن و استفاده موتور برق است با اینحال علت اصلی از طریق پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/ش