خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در حسینیه سادات اخوی

تسنیم | تصویری | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 17:10
حسینیه سادات اخوی با قدمت حدود 200 سال یکی از اولین و قدیمی‌ترین تکایای تهران است.این حسینیه توسط حاج‌ سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث شد که به مرور زمان به تکیه «سادات اخوی» معروف شده است. اولین روز مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدلله الحسین (ع) در تکیه سادات اخوی تهران برگزار شد.
اخوي،سادات،حسينيه

عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در حسینیه سادات اخوی
۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳
حامد ملک‌پور
حسینیه سادات اخوی با قدمت حدود ۲۰۰ سال یکی از اولین و قدیمی‌ترین تکایای تهران است.این حسینیه توسط حاج‌ سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث شد که به مرور زمان به تکیه «سادات اخوی» معروف شده است.
اولین روز مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدلله الحسین (ع) در تکیه سادات اخوی تهران برگزار شد.