۷۵ درصد فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار میشوند
سمنان - معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی بابیان اینکه کیفیسازی آموزش در دستور کار است، گفت: ۷۵ درصد فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار میشوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن محمد زاده بعدازظهر یکشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در سمنان ضمن بیان اینکه ۷۵ درصد فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار میشوند، ابراز داشت: کیفیسازی آموزش یکی از مواردی که در اولویت دانشگاههای علمی و کاربردی دنبال میشود لذا اشتغال بعد از فارغالتحصیلی در رشتههایی که دانشجویان در آن تحصیل کردهاند در زمره برنامههای این دانشگاه است.
وی ضمن بیان اینکه کیفیسازی آموزش در دستور کار دانشگاههای علمی و کاربردی قرار دارد، افزود: حدود ۴۰ درصد فارغالتحصیلان این دانشگاه در مشاغل مرتبط با رشته خود جذب میشوند که این امر میتواند آموزشها و دانشجویان را در طی تحصیل هدفمند کند.
افزایش تعداد رشته محلهای دانشگاه
معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بابیان اینکه رشته محل و تعداد مراکز این دانشگاه از سال گذشته تاکنون با رشد قابل توجهی مواجه بود، ابراز داشت: در حالی که برای سال ۹۸ پنج هزار و ۵۸۰ رشته محل و ۵۲۳ مرکز ایجاد شد این رقم برای سال گذشته پنج هزار و ۳۳۳ رشته محل و ۵۰۲ مرکز را شامل میشود.
محمد زاده ضمن بیان اینکه امکان افزایش داوطلبان متقاضی ورود به دانشگاه علمی و کاربردی وجود دارد، تصریح کرد: تعداد دانشجویان مقطع کاردانی ۴۳ هزار و ۳۰۰ داوطلب بود که این رقم سال گذشته ۴۱ هزار نفر گزارش میشود که این آمار استقبال خانوادهها را از این دانشگاه نشان میدهد.
وی ضمن بیان اینکه تا سنوات قبل اکثریت دانشجویان این دانشگاه را افراد شاغل تشکیل میدهند، افزود: این میزان امسال با تغییراتی همراه بود به نحوی که شاهد اقبال فارغالتحصیلان دبیرستانها و هنرستانها به مراکز آموزشی علمی و کاربردی بودیم.
۲۳۰ مرکز دارای سطح دو
معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بابیان اینکه ۹۵ درصد مراکز این دانشگاه توسط سرپرست یا رئیس قانونی مطابق با اساسنامه اداره میشود، ابراز داشت: این در حالی که این رقم طی سنوات قبل کمتر از پنج درصد بود و این امر حاکی از توجه به کیفی سازی دانشگاههای علمی و کاربردی است.
محمد زاده ضمن بیان اینکه اجرای برنامههای کیفی سازی به طور جد در دانشگاههای علمی کاربردی دنبال میشود، تصریح کرد: مجوزهای جدید در حوزه این دانشگاه داده شد که برخی از آنها از مهرماه امسال آغاز به کار خواهند کرد و این نشان میدهد با رشد برخی مراکز علمی و کاربردی مواجه هستیم.
وی بابیان اینکه امسال ۲۳۰ مرکز این دانشگاه از سطح دو برخوردار شدند، افزود: این در حالی که سال گذشته تنها ۲۰ مرکز سطح دو فعال بودند که این مهم نشان میدهد توانستیم در راستای اجرای برنامههای کیفی سازی گامی به جلو برداریم.