خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز طرح پایش تندرستی از مهرماه در دانشگاه‌‌های سراسر کشور

فارس | دانش و فناوری | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 15:29
مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از ایجاد اتاق‌های تندرستی در دانشگاه‌ها و آغاز طرح پایش تندرستی از مهر ماه در دانشگاه های کشور خبر داد.
بدني،تربيت،پروژه،دانشجويان،تندرستي

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محمد حسین علیزاده مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در شصت و چهارمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور، گفت: شورای ورزش مهمترین ساختاری است که در دانشگاه‌ها به دنبال آن هستیم.
وی گفت: در سال گذشته ۴۷ پروژه ورزشی با کمک صندوق رفاه دانشجویان با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان اجرا شده که ۲۵ پروژه آماده بهره‌برداری است و امیدواریم تا آبان ماه بتوانیم ۴۵ پروژه ورزشی را به دانشگاه‌ها تحویل دهیم.
مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه مشارکتی خوبی از سوی دانشگاه‌ها در پروژه‌های تربیت بدنی داشته‌ایم، گفت: سال گذشته در معاونت عمرانی دانشگاه‌ها ۸ میلیارد تومان هزینه کردیم و باید مشارکت دانشجویان در برنامه تربیت بدنی را به ۸ هزار نفر برسانیم.
وی همچنین از ایجاد اتاق‌های تندرستی در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: این پروژه باید در تمامی دانشگاه‌ها راه‌اندازی شود و همچنین طرح پایش تندرستی از مهر ماه در دانشگاه های کشور اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/