خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1801 دانش آموز دیرآموز در برنامه سنجش سلامت شناسایی شده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 15:09
سنندج - رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: تاکنون هزار و 801 دانش آموز دیرآموز پایه اول ابتدای در برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی شناسایی شده است.
دانش،آموزش،آموزان،ديرآموز،تحصيلي،ابتدايي،آموزشي،پرورش،برنامه ...

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل رنجبر بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران استان کردستان، با تاکید بر اهمیت تقویت و تربیت حواس بینایی، شنوایی و لامسه در دانش آموزان دیرآموز، اظهار داشت: تقویت مهارت های تحصیلی دانش آموزان دیرآموز پایه های اول تا سوم ابتدایی مدارس عادی از مهمترین برنامه های آموزش و پرورش استثنایی استان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ است.
وی افزود: از این تعداد هزار و ۶۸ نفر دیرآموز در برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و ۷۳۳ نفر دیرآموز نیز در برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش دبستانی تشخیص داده شدند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: سنندج با ۴۷۳، سقز با ۳۷۸، بانه با ۲۶۰، قروه با ۲۰۸، مریوان با ۱۷۵، دهگلان با ۹۷، بیجار با ۹۲، کامیاران با ۵۸، زیویه با ۳۲ و دیواندره با ۲۸ نفر به ترتیب بیشترین آمار دیرآموزان در پایه اول ابتدایی مدارس عادی استان را دارند.
رنجبر یادآور شد: دانش آموزان دیر آموز در مقایسه با همسالان خود در مهارت های شناختی، روانی و حرکتی ضعیف تر عمل می کنند و از این رو برنامه ها و تمهیدات خاصی را جهت سازگاری تحصیلی آنان باید رعایت و اجرا کرد.
وی با اشاره به تهیه بسته تخصصی آموزشی ویژه دانش آموزان دیرآموز پایه اول در آموزش و پرورش استثنایی با مشارکت معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان، بیان کرد: شناسایی نیازها و ویژگی های دانش آموزان دیرآموز، اجرای آموزش فردی شده و ارائه راهبردهای آموزشی در این بسته آموزشی تشریح و تببین شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: در تابستان جاری برنامه های توانبخشی و آموزشی تقویت مهارت های تحصیلی دانش آموزان دیرآموز در قالب برگزاری ۳۶ جلسه آموزشی و توانبخشی ۴۵ دقیقه ای برای هر دانش آموز در حال برگزاری است.
رنجبر اظهار داشت: در این جلسات آموزش فردی متناسب با سطح تحول و توانایی ها با تأکید بر تقویت اعتماد به نفس، تقویت مهارت های ارتباطی و گروهی به صورت عینی مورد انتظار خواهد بود.
وی با تأکید بر مشارکت و آموزش والدین همگام با آموزش و برنامه ریزی برای دانش آموزان و تأثیر مهم خانه و خانواده بر میزان یادگیری دیرآموزان، افزود: آگاه سازی اولیا درباره مسائل و مشکلات رفتاری در مدرسه و عواقبی که احتمالاً برای دانش آموزان، مدرسه و جامعه پیش خواهد آمد بسیار حائز اهمیت است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: دیر آموزان که ۱۰ تا ۱۳ درصد جامعه دانش آموزی را به خود اختصاص داده اند به عنوان یکی از مشکلات اساسی آموزشی دوره ابتدایی محسوب شده و معمولاً نمی توانند در تحصیل و یادگیری مطالب همگام با سایر همکلاسی های خود پیش بروند.
گفتنی است سال تحصیلی گذشته نیز ۷۳۴ نوآموز پیش دبستانی، هزار و ۷۹۹ دانش آموز در پایه اول ابتدایی و ۹۶۷ دانش آموز در پایه های دوم و سوم ابتدایی مدارس عادی استان دیرآموز تشخیص داده شدند.