مردم تویسرکان در اجتماعی بزرگ ندای "حب الحسین یجمعنا" سر میدهند
وقتی حسین(ع) کلید واژه عشقورزی بیانتها به خدا یک مسیر روشن برای رسیدن به یک هدف مقدس را در پیش روی انسان ها هموار میکند، منیّتها رنگ می بازند و "من" ها برای رسیدن به اوج و کمال غایی بشر، " ما" میشوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان، سوگ و ماتم حسین(ع) حال و هوایی ملکوتی و فراتر از حزن و اندوه از جنس دنیایی دارد و این گونه، محرم، تجلی گاه مهرورزی، دیگر خواهی، اخلاص، شور و اشتیاق بی چشم داشت برای رسیدن به هدف تا مرز جان دادن برای یکتا معبود عالمیان و وفاق و همدلی و یکدلی میشود.
سالار شهیدان، همه را به سوی فنا در عشق وصف ناپذیر و زوال ناپذیر ذات ربوبیت دعوت میکند و دسته دسته عاشقان حسین(ع) و مکتب و آیینش به سوی این هدف مقدس میشتابند و دیگر خودی وجود ندارد یعنی همه سوگواران حسین(ع) یکی میشوند چون با شور و اشتیاقی از یک جنس، یک هدف را دنبال میکنند.
اجتماع مردمی عزاداران حسینی در تویسرکان
هر پویش و حرکت آیینی و مذهبی رنگ و بوی مردمی به خود بگیرد و مردم محور شکل گیری،هدایت و اجرای آن باشند، خود به خود دلهای بیشتری را مجذوب میکند و به جای حنجرهها، دلها و قلبها فریاد میزنند.
مردم تویسرکان نیزهر سال در محرم، جلوههای عشق و دلدادگی خود به خط سرخ شهادت و مکتب حسینی را با برپایی آیینهای متعدد سوگواری و مرثیه سرایی به نمایش میگذراند اما امسال مردم این دیار شاهد یک حرکت جدید و الهام بخش خواهد بود که جان مایه آن این عبارت ساده و در عین حال سرشار از محتوای "حب الحسین یجمعنا" است.
امسال و در روز دوشنبه-دوم محرم- شاهد اجتماع مردمی عزاداران حسینی و هیاتهای مذهبی تویسرکان و اجرای یک برنامه منسجم و هماهنگ خواهیم بود که پیام وحدت و وفاق و مهرورزی در زیر پرچم مقدس اباعبدالله الحسین(ع) را به همه منتقل میکند.
عضو شورای هماهنگی هیاتهای مذهبی شهرستان تویسرکان در این رابطه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تویسرکان میگوید: با مشورت و تعامل با عموم مردم و هیاتهای مذهبی شهرستان، تصمیم بر آن شد که در دوم محرم و همزمان با ورود کاروان امام حسین(ع) به کربلا، عموم سوگواران، در میدان امام خمینی(ره) تویسرکان گردهم بیایند.
فاطمه زنگنه میافزاید: سوگواران حسینی پس از گردهمایی در میدان امام خمینی(ره) تویسرکان با در دست داشتن پرچمهای مشکی به عنوان اعلام عزاداری با نظم و انسجام به سمت بقعه متبرکه امامزاده اسماعیل(ع) زرهان حرکت میکنند و در مسیر از مرثیه سرایی ذاکران و مداحان اهل بیت(علیهم السلام) بهره میبرند.
وی با اشاره به حرکت نمادین کاروان حسینی با شکل و شمایل تاریخی خود در سال 61 هجری در پیشاپیش عزاداران حسینی، ابراز کرد: وقتی اجتماع مردمی عزاداران حسینی به صحن و سرای امامزاده اسماعیل(ع) میرسند، امام جمعه تویسرکان با محوریت نهضت سرخ حسینی با عموم مردم و عزاداران سخن میگوید.
زنگنه تاکید می کند: سعی شده تا همه هیاتهای مذهبی تویسرکان به نحوی در اجرای با شکوه این مراسم نقش آفرینی کنند تا این آیین در عمل نیز به محور وحدت و همدلی همه هیاتها و سوگواران حسینی تبدیل شود.
وی میگوید: اجتماع مردمی و بزرگ عزاداران حسینی در سراسر ایران و کشورهای مختلف دنیا که اوج آن را در روز اربعین و در کربلا شاهد هستیم، در حقیقت جلوهای از رستاخیز مهدوی دنیا و حرکت جوامع بشری برای استقبال از ظهور منجمی عالم بشریت-حضرت مهدی(عج) است.
وحدت در مسیر سرخ شهادت
امام جمعه تویسرکان نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تویسرکان، اظهار داشت: وحدت، وفاق، مهرورزی و همدلی یکی از بزرگترین آموزههای مکتب حسینی در مسیر نهضت عدالت خواهی، ظلم ستیزی، حقیقت خواهی و خدا محوری عموم مسلمانان، شیعیان و انسانهای سراسر دنیا است.
حجت الاسلام مرتضی موحدی تصریح میکند: دوستداران، دلدادگان و شیعیان امام حسین(ع) و مکتب عاشورا با تشکیل اجتماع منسجم و هماهنگ باید نشان دهند که همه عزاداران امام حسین(ع) با حرکت در یک مسیر مشترک برای دست یابی به یک هدف مطلوب و مشترک یعنی صعود تا اوج کمال غایی بشریت در پرتو تعلیمات الهی قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) خواهان حرکت جوامع بشری در مسیر سعادت هستند.
وی اجتماع مردمی عزاداران حسینی در تویسرکان را گامی موثر و هدفمند در جهت تقویت اصل وحدت و همگرایی میداند و متذکر میشود: امام زمان(عج) در حدیثی اراده و خواست جمعی شیعیان را از مهمترین مولفههای اثر گذار در ظهور میداند و این اجتماع یک فرصت طلایی برای استفاده بهینه از آموزههای ناب اسلامی و شیعی در جهت آماده سازی برای ظهور امام زمان(عج) است.
امام جمعه تویسرکان ابراز میکند: برداشتن چنین گامهای هدفمند و اثربخش، یک افق دید روشن در جلوی چشم همه مردم و حقیقت خواهان عالم باز میکند تا در سالهای آینده شاهد انسجام، وحدت و همدلی بیشتر سوگواران و رهروان نهضت حسینی در هیاتهای مذهبی و خارج از هیاتهای مذهبی باشیم.
وحید الوندی
انتهای پیام/ش