خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد تخت‌های بیمارستانی استان بوشهر ۷۱ درصد افزایش یافت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 13:05
بوشهر- معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعداد تخت‌های بیمارستانی استان بوشهر از ۸۵۰ تخت به هزار و ۴۶۰ تخت بستری رسیده است.
دانشگاه،پزشكي،بيژني،مترمربع،تخت،بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج بیژنی صبح یکشنبه در آئین معرفی و تقدیر از کارکنان و مدیران نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: تمامی زیرساخت‌های ارائه خدمات بهداشتی شامل خانه بهداشت، پایگاه‌های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری در شش شهرستان تکمیل‌شده و یا تا پایان سال تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد: در کمتر دانشگاه و یا استانی شاهد این مهم بوده‌ایم و امید است تا پایان سال ۹۹، در چهار شهرستان دیگر نیز به این مهم دست پیدا کنیم.
بیژنی بیان کرد: در حال حاضر تمامی کارکنان و مدیران دانشگاه در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت دسته‌بندی‌شده به خدماتی که مأموریت انجام آن را دارند مشغول هستند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حوزه درمان استان از تعداد ۸۵۰ تخت به ۱۴۶۰ تخت بستری رسیده‌ایم و امیدواریم تعداد ۶۰۰ تخت بستری نیز در سال‌های آینده تکمیل و بهره‌برداری داشته باشیم.
بیژنی بیان داشت: مجموعه فضاهای آموزشی در سال‌های گذشته حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ مترمربع بود که در حال حاضر به ۱۸ هزار مترمربع رسیده و ۱۹ هزار مترمربع دیگر نیز در دست کار داشته و مراحل نهایی خود را سپری می‌کند که در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه در حوزه خدمات‌رسانی به مردم که از رسالت‌های مهم دانشگاه بوده امیدواریم بتوانیم کیفیت لازم را حفظ کرده و باکیفیت مطلوب‌تری خدمات را ارائه کنیم، افزود: باید در سال جاری نیز همانند گذشته از منابع موجود بهترین استفاده را برده و باکیفیت‌ترین خدمات را به مردم ارائه دهیم که این مهم تلاش مضاعف کارکنان مجموعه دانشگاه را می‌طلبد.