خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موسوی بمباران بازداشتگاه نگهداری اسرا در یمن توسط عربستان را محکوم کرد

ایسنا | سیاسی | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 12:39
سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام هواپیماهای سعودی در بمباران بازداشتگاه نگهداری اسرا در استان ذمار یمن را که منجر به کشته و زخمی شدن ده ها نفر شد، محکوم کرد.
يمن،بازداشتگاه،جنايات،سعودي،اسرا

سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام هواپیماهای سعودی در بمباران بازداشتگاه نگهداری اسرا در استان ذمار یمن را که منجر به کشته و زخمی شدن ده ها نفر شد، محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، سید عباس موسوی با اشاره به اینکه این بازداشتگاه مورد شناسایی جمعیت صلیب سرخ قرار گرفته بود و نمایندگان آن جمعیت نیز چندین بار از آن مکان بازدید کرده بودند، گفت: بمباران بازداشتگاه اسرا جدیدترین جنایت جنگی ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در یمن است و صفحه دیگری بر جنایات متجاوزان می‌افزاید.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اظهار تاسف از این جنایت جدید عربستان سعودی افزود: این جنایات با سلاح‌های آمریکایی و بعضی کشورهای غربی توسط متجاوزین نظامی به یمن صورت می‌گیرد و مطمئنا مردم یمن این کشورها را شریک و پاسخگوی این جنایات می‌دانند.
انتهای پیام