خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وزیر علوم به شائبه‌های برگزاری کنکور ۹۸/ فرزندان هیئت علمی سهمیه در کنکور ندارند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 12:30
غلامی در واکنش به شائبه‌های برگزاری کنکور ۹۸ گفت: راهی جز اعتماد به ساختار نظام‌مند برگزاری این آزمون وجود ندارد.
سوالات،دانشجويان،طرح،آزمون،خبرنگاران،علمي،موضوع،گزيني،غلامي

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم حاشیه شصت و چهارمین همایش معاونان دانشجویی و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برگزاری آزمون سراسری به این صورت نیست که شخصی سوالات را طرح کند بلکه سوالات از پیش طراحی شده‌ای به دستگاه داده می‌شود و برای هر آزمون به صورت تصادفی برخی از سوالات انتخاب می‌شوند که اشخاص ذیربطی این سوالات را انتخاب نمی‌کنند.
او گفت: اگر این آزمون به صورت تک نظام می‌شد ممکن بود به نظر کسی سخت‌تر و از نظر برخی سوالات ساده‌تر باشد درنتیجه راهی به جز اعتماد به این ساختار نظام‌مند و از پیش طراحی شده وجود ندارد؛ پرداختن به این موضوع به جز ایجاد شبهه و اختلال در افکار دانشجویان چیزی به همراه ندارد.
غلامی درباره سهمیه فرزندان اعضای هیئت علمی بیان کرد: درباره این موضوع بیش از چیزی که وجود دارد، صحبت می‌شود؛ بنا بود تا دانشجویان بتوانند هر جا که پذیرفته شدند بتوانند به محل خدمت والدین خود منتقل شوند؛ درحال حاضر برای دانشجویان دختر این کار را می‌کنیم؛ هیچ یک ازآنها سهمیه در کنکور ندارند، اما می‌توانند تغییر رشته یا دانشگاه داشته باشند.
بیشتر بخوانید: شرط هیئت علمی شدن در دانشگاه تهران چیست؟
اصلاح برگزاری طرح بومی گزینی
وزیر علوم درباره موضوع بومی گزینی گفت: این طرح مزایای مناسبی دارد و افراد می‌توانند در محل حضور والدین خود بمانند و از سختی‌های آن‌ها کم می‌شود، اما با اجرای این طرح تعداد زیادی از دانشجویان در همان منطقه می‌مانند و فرصت‌هایی مثل تجربه فضای جدید، امکان برقراری ارتباط بادافرادی از سایر بخش‌های کشور وشانس استفاده از خدمات بهتر از دانشجو دریغ می‌شود؛ در حال حاضر بحث اصلاح مطرح است؛ باید مزایا و معایب آن را بسنجیم و به بهترین نتیجه برسیم.
انتهای پیام/