خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۳۷۵ کیلو تریاک و حشیش در یزد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 11:33
یزد- فرمانده انتظامی استان یزد گفت: ماموران پلیس در بازرسی از دو دستگاه تریلی، ۳۰۴ کیلو تریاک و ۷۱ کیلوگرم حشیش کشف کردند.
کشف ۳۷۵ کیلو تریاک و حشیش در یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا میرحیدری اظهار داشت: در راستای مبارزه بی امان با سوداگران مرگ، مأموران ایستگاه بازرسی شهید مدنی یزد هنگام کنترل خودروهای عبوری دو دستگاه تریلی ولوو را برای بازرسی به پارکینگ منتقل کردند.
میرحیدری افزود: در بازرسی از این خودروها ۳۷۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل ۳۰۴ کیلو تریاک و ۷۱ کیلوگرم حشیش کشف شد.
فرمانده انتظامی استان یزد با بیان اینکه در این زمینه دو متهم نیز دستگیر و به مقامات قضائی معرفی شدند، تصریح کرد: قاچاقچیان که این محموله را از شرق کشور بارگیری کرده و قصد انتقال آن به پایتخت را داشتند، روانه زندان شدند.