خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو اعطای معافیت گمرکی و سود بازرگانی به شرکت‌های دانش بنیان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 09 شهریور 1398 - 19:23
شیوه‌ نامه اعطای معافیت گمرکی، سود بازرگانی و عوارض به شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان از سوی دیوان عدالت لغو شد.
بنيان،دانش،گمركي،ديوان،عوارض،عدالت،تصويب

از سوی دیوان عدالت اداری صورت گرفت؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوه‌ نامه اعطای معافیت گمرکی، سود بازرگانی و عوارض به شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان از سوی دیوان عدالت لغو شد.
در رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری آمده است: بر اساس ماده ۱۰ قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات مصوب سال ۸۹، هرگونه استفاده از مزایا و امتیازات و تسهیلات عنوان شده در این قانون برای شرکت‌ها، موسسات دانش بنیان بایـد به تصویب شـورای عـالی وزارت علوم برسد.
بیشتر بخوانید: پرداخت حق الجلسه به اعضای کمیسیون ها و کمیته های مستقر در شهرداری ها ممنوع است
اما این مصوبه بدون طی مراحـل قانونی بـه تصویب رسیـده و طبق مـاده ۲۲ آیین نامـه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان، تسهیلات مقرر در ماده ۳ این قانون (تسهیلات، معافیت‌های گمرکی و عوارض) در قالب دستورالعمل اجرایی توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تهیه و به سازمان امور مالیاتی و گمرک ابلاغ می‌شود و در واقع مرجع تصویب وزارت امور اقتصادی و دارایی است، در حالی که کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان رأساً به تصویب شیوه نامه اقدام کرده است؛ بنابراین این بخش از شکایت وارد تشخیص داده می‌شود و شیوه نامه اعطای معافیت گمرکی، سود بازرگانی و عوارض به شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان از سوی دیوان عدالت لغو می‌شود.
انتهای پیام/
اعطای معافیت گمرکی، سود بازرگانی و عوارض به شرکت‌های دانش بنیان لغو شد