خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرآیند صادرات کالا و محصولات واحدهای تولیدی کردستان با مشکل روبه‌رو است

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 09 شهریور 1398 - 18:28
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: متأسفانه فرآیند صادرات کالا و محصولات واحدهای تولیدی استان به استان‌های دیگر کشور با مشکل روبه‌رو است.
كردستان،محصول،استان،كشور،توليدكنندگان،قاچاق،كالا،آزاد،مشكلات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، محمد دره‌وزمی ظهر امروز در پنجمین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سالن جلسات استانداری کردستان برگزار شد با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان اظهار داشت: فرآیند صادرات کالا و محصولات واحدهای تولیدی با مشکل روبه‌رو و در استان کردستان و استان‌های دیگر کشور به‌عنوان قاچاق با آنان برخورد می‌شود.
وی افزود: علی‌رغم صدور پروانه بهره‌برداری برای تولیدکنندگان و همراه داشتن معرفی‌نامه مبنی بر تائید محصولات تولیدی استان کردستان، اما متأسفانه نیروی انتظامی در ایستگاه‌های بازرسی اصلاً توجه‌ای به این موضوع ندارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با بیان اینکه تولیدکنندگان برای اثبات غیرقاچاق بودن کالا و طی کردن سیکل اداری تعزیرات با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند، تصریح کرد: این یعنی بار بسیار مضاعف و کشنده به تولیدکننده که با وجود حاکم بودن معضلات اقتصادی کشور، اضافه کردن این مشکلات نیز نفسی برای آنها نخواد ماند.
وی به مکاتبه رئیس نظارت بر دخانیات کشور مبنی بر اینکه یک هزار و 40 کارتون سیگار با یک برند خاص از کانال جلفا به کشور مصر صادر می‌شود، گفت: متاسفانه علی‌رغم رعایت کردن ضوابط قانونی اما محصول را به عنوان کالای قاچاق ضبط کرده‌اند.
دره‌وزمی با اینکه برای آزاد کردن این محصول حتی به معاون وزیر نیز متوسل شده است خاطرنشان کرد: پس از پیگیری و تماس‌های مکرر فعلاً فقط نامه حکم آزاد این محصول صادر شده و محصول موردنظر تاکنون آزاد نشده است.
انتهای پیام/ح