خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین حریم بافت تاریخی قم غیرکارشناسی است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 09 شهریور 1398 - 17:42
نماینده قم در مجلس با بیان اینکه قم باید به قطب گردشگری مذهبی تبدیل شود، گفت: اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در رابطه با تعیین 315 هکتار از بافت اصلی قم جزو حریم بافت تاریخی، غیرکارشناسی است و باید مورد بازنگری قرار بگیرد.
قم،تاريخي،بافت،ذوالنوري،مذهبي،توريست،حريم،رونق

نماینده قم در مجلس با بیان اینکه قم باید به قطب گردشگری مذهبی تبدیل شود، گفت: اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در رابطه با تعیین 315 هکتار از بافت اصلی قم جزو حریم بافت تاریخی، غیرکارشناسی است و باید مورد بازنگری قرار بگیرد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری امروز در آیین افتتاح همزمان ۷۵ طرح شهرداری قم، عنوان کرد: قم ظرفیت‌های ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری داشته که در این‌ بین توریست مذهبی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
برای یجاد درآمد پایدار و رونق چشمگیر اقتصادی باید زیرساخت‌های رونق توریست مذهبی در قم فراهم شود.
ذوالنوری گفت: با برنامه‌های عمرانی و خدماتی انجام‌شده در سال‌های گذشته چهره ظاهری قم متفاوت از گذشته شده است.
وی در ادامه سخنان خود گفت: ۳۱۵ هکتار از بافت اصلی در مرکز شهر قم در قالب بافت‌های تاریخی مصوب شده که قوانین جاری در آن یک ظلم بزرگ در حق مردم قم است.
جلوگیری از ساماندهی و نوسازی واحدهای مسکونی بافت‌های تاریخی قم خلاف شرع است، چراکه اجازه تصرف به مالکین عملا از آن‌ها سلب شده است.
وی اضافه کرد: دسترسی دشوار نیروهای امدادی و نبود پارکینگ از مشکلات جدی بافت‌های تاریخی قم است.
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شرایط سکونت در واحدهای مسکونی موجود در حریم بافت تاریخی قم به دلیل ممانعت از نوسازی به‌شدت نگران‌کننده است.
ذوالنوری تصریح کرد: مردم از سیاست‌های جاری در بافت‌های تاریخی ناراضی بوده و شرایط عبور و مرور و گذران زندگی برایشان دشوار شده است.
انتهای پیام