خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو تعطیلی پنجشنبه‌ها در گمرکات استان بوشهر/ کار مردم انجام شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 شهریور 1398 - 16:22
بوشهر - استاندار بوشهر گفت: به منظور تسهیل کار مردم و کاهش معطلی مردم، گمرکات استان از این به بعد پنجشنبه‌ها نیز تعطیل نیستند و اداره کل گمرک به خدمات رسانی به مردم ادامه می‌دهد.
بوشهر،لزوم،استان،گراوند،موظف،مديران،كميسيون،تاكيد،توليد،معطل ...

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند بعد از ظهر شنبه در نشست کمیسیون نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوشهر با تسلیت به مناسبت ماه محرم اظهار داشت: باید از تربیت حسینی بهره ببریم و سیره و روش حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را الگوی خود قرار دهیم.
وی با تأکید بر لزوم گشایش در امور مردم افزود: با باز کردن برخی گره‌های اداری می‌توانیم مشکلات مردم را مرتفع کنیم و تمام مدیران موظف هستند در این مسیر گام بردارند.
استاندار بوشهر بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی استان تاکید کرد و گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به گره گشایی از مشکلات تولیدکنندگان اهتمام ورزند تا تولید و اشتغال با مشکل مواجه نشود.
گراوند یادآور شد: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور محترم بر لزوم حمایت از تولید تاکید دارند و ما مسئولان نیز موظف هستیم در این مسیر نهایت تلاش خود را به کار گیریم.
وی بر لزوم افزایش تجهیزات مورد نیاز پاسگاه‌ها و گلوگاه‌های نیروی انتظامی تاکید کرد و اظهار داشت: به منظور تسهیل در امور باید تجهیزات مورد نیاز نصب شوند تا کمترین معطلی در این اماکن رخ دهد و خللی در کار تولید ایجاد نشود.
استاندار بوشهر از فعالیت اداره کل گمرکات استان در روزهای پنجشنبه خبر داد و افزود: به منظور تسهیل کار مردم و کاهش معطلی مردم گمرکات استان از این به بعد پنجشنبه‌ها نیز تعطیل نیستند و اداره کل گمرک به خدمات رسانی به مردم ادامه می‌دهد.
گراوند یادآور شد: هیچ مسئله‌ای مهم‌تر از راه انداختن کار مردم نیست و فلسفه وجود مدیران، خدمت‌رسانی به مردم است و همه مسئولان موظف هستند نهایت توان و ظرفیت خود را برای جلب رضایت خاطر مردم به کار گیرند.
حیدر ساجدی مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری بوشهر و دبیر کمیسیون در ابتدای جلسه، گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این کمیسیون ارائه کرد و مدیران کل دستگاه‌های مرتبط نیز به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.