سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاهین بد اخلاق‌ترین تیم هفته/ استقلال پر کارت‌ترین در دو هفته

مهر | ورزشی، استان‌ها | شنبه، 09 شهریور 1398 - 16:10
شاگردان عبدالله ویسی در تیم شاهین بوشهر با دریافت ۴ کارت مقابل شهر خودرو، بد اخلاق‌ترین تیم هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر شدند.
كارت،هفته،تيم،زرد

به گزارش خبرنگار مهر، هفته دوم رقابتهای لیگ برتر را در حالی پشت سر گذاشتیم که در این هفته نسبت به هفته اول، داوران در نشان دادن کارتهای رنگی کم کار تر بودند.
در این هفته تیم شاهین بوشهر با ۳ کارت زرد و یک کارت قرمز بد اخلاق ترین تیم هفته بود و تیم‌های پارس جنوبی، سایپا، پیکان و نفت مسجد سلیمان بدون دریافت کارت به کارشان پایان دادند.
در پایان دو هفته گذشته از این مسابقات استقلال با مجموع ۷ کارت زرد و قرمز پر کارت ترین تیم مسابقات است.
علیرضا چراغعلی هافبک ذوب آهن همچنان با دریافت ۲ کارت زرد و یک کارت قرمز، پر کارت ترین بازیکن است.
تیم صنعت نفت نیز با داشتن دو بازیکن دو اخطاره به نام رضا جبیره و و مسلم مجدمی، بیشترین بازیکنان دو اخطاره را دارد.