خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«تدریس جهادی وتر» می‌تواند در نظام آموزشی تحول ایجاد کند/ خدمات‌رسانی دانشجو معلمان به محرومان

فارس | سیاسی | شنبه، 09 شهریور 1398 - 15:02
ششمین دوره تدریس جهادی وتر در 13 استان کشور در حال برگزاری است و دانشجو معلمان دانشگاه شهیدرجایی در این دوره به یاری محرومان شتافته‌اند.
جهادي،وتر،تدريس،مشكلات،استان،دوره،دانشجو،معلمان،برگزاري،منطقه

ششمین دوره تدریس جهادی وتر در 13 استان کشور در حال برگزاری است و دانشجو معلمان دانشگاه شهیدرجایی در این دوره به یاری محرومان شتافته‌اند.
به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، در ایامی که دانشگاه‌ها در تعطیلی به سر می‌برند اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهیدرجایی با برگزاری اردوی «تدریس جهادی وتر» به مردم و دانش آموزان مناطق محروم خدمات رسانی می‌کنند.
بر همین اساس ششمین دوره تدریس جهادی وتر در روستای سراک شهرستان ایذه خوزستان همزمان با ۱۲ استان دیگر در حال برگزاری است.
نوید فدوی مسئول تدریس جهادی وتر استان خوزستان در این رابطه به فارس گفت: تدریس جهادی وتر هرساله با هدف به حداقل رساندن مشکلات آموزشی فرهنگی مناطق محروم کشور و تقویت روحیه جهادی بین دانشجو معلمان برگزار می شود.
وی افزود: در این راستا با شناسایی مناطق محروم هر استان، دانشجو معلمان بومی آن استان در آن منطقه حضور پیدا کرده و با هماهنگی های انجام شده به فعالیت های فرهنگی آموزشی، از جمله تدریس دروس ریاضی و زبان و مشاوره های تحصیلی و کنکوری و حلقه های تربیتی می پردازند.
فدوی تصریح کرد: اعضای جهادی وتر با شناسایی معضلات و مشکلات منطقه و مدارس نقاط هدف، برای حل مشکلات موجود در آن منطقه تلاش می‌کنند و تا حصول نتیجه پیگیری های لازم انجام می شود.
این فعال دانشجویی گفت: در این دوره که در روستای سراک در حال برگزاری است، مشکلات مدرسه بررسی شده و انشاءالله با پیگیری ها و صحبت هایی که با مسئولین مربوطه انجام می شود، مشکلات این منطقه رفع خواهد شد.
وی گفت: طرح تدریس جهادی وتر می‌تواند تحولی در نظام آموزشی کشور با توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ایجاد کند.
سعی می شود در دوره های بعد از ظرفیت دانشجو معلمان دانشگاه های فرهنگیان نیز استفاده شود.
انتهای پیام/