در فرودگاه مانع خروج استراماچونی به مقصد رم شدند/ سرمربی استقلال رفتنی است؟
یک روزنامه ورزشی معتبر چاپ ایتالیا نوشت استراماچونی بعد از تساوی جنجالی با فولاد به همراه دستیارش قصد ترک ایران و سفر به کشورش را داشت که در فرودگاه جلویش گرفته شد.
یک روزنامه ورزشی معتبر چاپ ایتالیا نوشت استراماچونی بعد از تساوی جنجالی با فولاد به همراه دستیارش قصد ترک ایران و سفر به کشورش را داشت که در فرودگاه جلویش گرفته شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه گازتادلواسپورت گزارش کرد بعد از تساوی یک بر یک استقلال مقابل فولاد در لیگ برتر ایران،آندریا استراماچونی میخواست به ایتالیا سفر کند اما در فرودگاه جلوی وی گرفته شد که سوار برهواپیما شود.چرا که ویزایش توریستی بوده است.در حالیکه وی اجازه کار دارد.
براساس این گزارش استراماچونی می خواست به همسرش و دو فرزندش ملحق شود به او می خواست پنجشنبه شب از طریق پرواز تهران، دوحه، رم برای چند روزی خانوادهاش را درایتالیا ببیند.اما توسط پلیس فرودگاه به خاطر تمام شدن ویزای توریستیاش اجازه خروج نگرفت.
این نشریه نوشت به این ترتیب اتفاقی نادر برای کسی که از 80 روز قبل در ایران کار میکند، رخ داد که اکنون حسی مثل یک زندانی را دارد.
در ادامه این گزارش، گازتا اطلاعاتی در مورد نحوه وصل شدن استراماچونی به استقلال در اوایل تابستان سال از طریق علی خطیر جاری داد.
اما حدود یک ماه قبل خطیر به خاطر اختلاف در هیات رئیسه و رئیس باشگاه، از مقامش کنارهگیری کرد.از این جا بعد بود که خواب و خیالات آغاز شد.
گازتا افزود پیش از شروع فصل چندین مرتبه تیم در محل کمپ خود حضور یافت که نتوانست تمرین کند.با آمدن شیخ دیباته توسط خطیر، همه چیز تغییر کرد.میلیچ، مدافع چپ سابق ناپولی و فیورنتینا در فرودگاه بعد از 8 ساععت به خاطر نداشتن ویزا دیپورت و به دبی فرستاده شد.
بعد هم کنفرانس خبری جنجالی هفته قبل او که آدم را به یاد مصاحبه تراپاتونی و مالسانی می انداخت، پیش آمد.وی معترض بود که مترجمش را در اختیار نداشته است.او عنوان کرد فدراسیون به وی چنین اجازه ای نداده و مدیریت استقلال نیز در این زمینه سکوت کرد.
این نشریه از ماجرای که بعد از بازی فولاد برایش در فوردگاه پیش آمد، به عنوان ماجرای دیگر یادکرد.
به همین خاطر نوشته همراه با سباستین لتو، دستیارش در فرودگاه حضور یافت که به ایتالیا بازگردد.اما در فرودگاه به خاطر ماجرای ویزای توریستی جلوی خروجش گرفته شد.
انتهای پیام/ر