خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باید تلاش کنیم سبک و روش زندگی خود را قرآنی کنیم

مهر | سیاسی | شنبه، 09 شهریور 1398 - 12:49
جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: باید تلاش کنیم تا سبک، روش و منش زندگی مان قرآنی و متاثر از فرامین الهی باشد.
قرآن،قرآني،زندگي،جليلي،عقيدتي،صفت،جانشين

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد جلیلی صفت جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی که پیش از ظهر امروز (شنبه) در سالن اجتماعات ستاد آجا برگزار شد، با بیان اینکه قرآن نور است و پاکان با قرآن سروکار دارند، گفت: افرادی که با قرآن مانوس هستند و زندگی می کند قطعا زندگیشان نسبت به دیگران از معنویت و نورانیت بیشتری برخوردار است و به خدا نزدیکترند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به قرآن به عنوان یک کتاب آسمانی و انسان ساز، افزود: انس با قرآن، نگاه به قرآن، تلاوت، تدبر و عمل به قرآن قطعا انسان را از آسیب ها و آفت ها مصون می دارد.
همیشه برنامه های قرآنی را اینطور تلقی کنید که در محضر خدا و تحت توجهات خاصه او هستید.
جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه اگر کسی حافظ قرآن باشد باید سعی کند تا عامل هم باشد، گفت: در روز حشر حافظان قرآن تنها آن آیاتی را که به آن عمل کرده اند را می توانند بخوانند.
جلیلی صفت در پایان با اشاره به اهمیت ترویج مفاهیم ارزنده قرآنی در سطوح مختلف زندگی مردم جامعه اسلامی، خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم تا سبک، روش و منش زندگی مان قرآنی و متاثر از فرامین الهی باشد.