خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«کتاب روضه» امسال هم رسید

فارس | فرهنگی و هنری | شنبه، 09 شهریور 1398 - 12:19
«کتاب روضه» اثری پژوهشی و مستند است که به سعی محمد حقی از سوی نشر کتابستان معرفت منتشر شده است.
كتاب،روضه،حقي،پژوهشي،محمد،ملاحسين،كاشفي

«کتاب روضه» اثری پژوهشی و مستند است که به سعی محمد حقی از سوی نشر کتابستان معرفت منتشر شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، «کتاب روضه» که بررسی پژوهشی اسناد کتاب مشهور «روضه‌الشهدا» است به همت محمد حقی منتشر شد.
یکی از مهمترین مقاتل عاشورا، کتاب «روضه‌الشهدا» نوشته ملاحسین واعظ کاشفی است که به گمان برخی نخستین مقتل نگاشته شده به زبان فارسی است.
اهمیت کتاب به گونه‌ای بود که پس از تالیف روضه الشهدا بسیاری از مجالس عزاداری برای اهل بیت و مخصوصا امام حسین علیه‌السلام براساس خوانش این کتاب برگزار می‌شد تا این که رفته رفته به مجالس روضه‌خوانی معروف و مشهور شد.
یکی از انتقادات وارد بر این کتاب که در طول تاریخ بسیار مطرح شده استفاده آن از روایات تاریخی ضعیف و غیرمستند است و چهره‌های مشهوری مانند سیدمحسن امین، محدث نوری و شهید مطهری به انتقاد از آن پرداختند.
حالا با گذشت نزدیک به ۵۰۰ سال از نگارش این کتاب، محمد حقی با رجوع به منابع دست اول تلاش کرده فرازهای تاریخی صحیح این کتاب را مستندسازی کرده و از این حیث، نقیصه «روضه‌الشهدا» را رفع کند.
«کتاب روضه» که پژوهشی جدی در اسناد «روضه‌الشهدا» ملاحسین واعظ کاشفی است در ۲۹۶ صفحه و با قیمت ۳۸هزار تومان به همت انتشارات کتابستان معرفت چاپ و راهی بازار نشر شده است.
انتهای پیام/