خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین مصاحبه با مرحوم محمدباقر منصوری/ دوست دارم پیرغلام امام حسین(ع) شوم

تسنیم | فرهنگی و هنری | شنبه، 09 شهریور 1398 - 11:17
ویدئوی گفت‌وگوی منتشرنشده خبرگزاری تسنیم با مرحوم محمدباقر منصوری را مشاهده می‌کنید.
مرحوم،منصوري،مداح،روز،تسنيم،محمدباقر،اروميه،مداحي،قيامت،عاشق ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مرحوم محمدباقر منصوری برای هیاتی‌ها نام‌آشنا است.
مداح محبوبی که هنوز مرگش برای عاشقان آستان ائمه اطهار(ع) باور کردنی نیست.
کمتر مداح آذری و فارسی‌زبانی را در کشور می‌توان سراغ گرفت که حتی یک‌بار با او برخورد نداشته باشد و در محفل و هیات با او نوحه‌‌خوانی و شعرخوانی نکرده باشد.
اخلاص، صفا و ادب او و در عین حال قوت فنی و تنوع موضوعی و فرمی در مرثیه‌خوانی‌اش از دلایل اقبال هیاتی‌ها و محبان آل‌الله(ع) به مرحوم محمدباقر منصوری است.
مرحوم حاج محمدباقر منصوری 27 شهریور سال 1362 در اردبیل متولد شد.
او از هشت سالگی به مداحی روی آورد.
مداحی آن مرحوم در محضر مقام معظم رهبری یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های وی محسوب می‌شود و در بین عاشقان اهل‌بیت (ع) در سراسر جهان به واسطه مداحی‌های دلنشین شهره بود.
وی چند سال پیش دچار بیماری مغزی شده و تحت عمل جراحی قرار گرفته بود.
پیکر این مداح متعهد با حضور تعدادی از مردم و مسئولان ارومیه به زادگاهش اردبیل بدرقه شد.
این مداح اهل بیت (ع) برای شرکت در مراسم عزاداری امام جواد (ع) و یادواره شهدا به ارومیه رفته بود پنج‌شنبه شب، 11 مرداد پس از وخامت حالش و علی‌رغم تلاش نیروهای اورژانس و کادر پزشکی بیمارستان سیدالشهدای ارومیه چشم از جهان فروبست.
گفتگوی حاضر با این ستایشگر بااخلاص اهل‌بیت(ع)، چند روز پیش از درگذشت ایشان در خبرگزاری تسنیم صورت گرفت است.
تیزر این گفتگو به‌صورت اختصاصی در روز تشییع مرحوم منصوری منتشر شد.
ویدئویی که پیش روی شما قرار دارد، گفت‌وگوی کامل تسنیم با مرحوم منصوری است که به بازکاوی خاطرات ایشان اختصاص دارد.
در این گفتگو، ناگفته‌هایی درباره نگاه مرحوم منصوری به مرگ و روز قیامت و نحوه مواجه‌اش با حضرت زهرا (س) در روز قیامت و غیره ذکر شده است که مشاهده آن خالی از لطف نیست.
انتهای پیام/