سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سخنرانی رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهیدان رجایی و باهنر +عکس

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | جمعه، 08 شهریور 1398 - 23:03
تصویری از سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مراسم تشییع پیکر شهیدان رجایی و باهنر را مشاهده می‌کنید.
رجايي،باهنر،شهيدان،واقعه،انفجار

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هشتم شهریورماه در حافظه سیاسی_تاریخی مردم ما یادآور واقعه غم‌انگیز از دست دادن شهیدان رجایی و باهنر و جمعی از مدیران خدوم کشور در ماجرای انفجار دفتر نخست‌وزیری در سال ۶۰ است.
این انفجار تروریستی نشان داد که دشمنان انقلاب اسلامی، برای تضعیف جمهوری اسلامی از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنند.
بیشتر بخوانید: ویدئویی از منزل و شرایط زندگی شهید رجایی در دوران ریاست جمهوری
در ادامه و به مناسبت این واقعه، تصویری از سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مراسم تشییع پیکر شهیدان رجایی و باهنر را مشاهده می‌کنید؛ گفتنی است، این سخنرانی در حالی انجام شد که ایشان در دوران نقاهت پس از حادثه ترور ششم تیر قرار داشتند.
انتهای پیام/