خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطر حذف پرسپولیس از آسیا رفع شد

فارس | برگزیده، ورزشی | جمعه، 08 شهریور 1398 - 16:03
با تلاش‌های مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خطر حذف این باشگاه از لیگ قهرمانان آسیا رفع شد.
پرسپوليس،تيم،قرار،قهرمانان

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس که به عنوان قهرمان ایران قرار است در لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده حاضر شود، به دلیل بدهی‌هایی که دارد، در خطر حذف از لیگ قهرمانان آسیا و عدم صدور مجوز حرفه‌ای قرار دارد، اما با تلاش‌های صورت گرفته این خطر رفع خواهد شد.
تیم پرسپولیس تا 9 شهریور (فردا) برای رفع این مشکل فرصت دارد، اما با رایزنی‌های محمدحسن انصاری‌فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با طلبککران و جلب رضایت آنها برای پرداخت بدهی این مسئله برای پرسپولیسی‌ها مشکل‌ساز نخواهد بود.
در همین خصوص قرار است روز یکشنبه 10 شهریور جلسه‌ای میان مسؤولان کمیته صدور مجوز حرفه‌ای برگزار شود و وضعیت تیم‌های ایرانی بررسی گردد اما با شرایط موجود به نظر می‌رسد تیم فوتبال پرسپولیس مشکلی از این بابت نخواهد داشت.
انتهای پیام/