خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«آدریان دریا» بار دیگر به سمت ترکیه تغییر مسیر داد

فارس | اقتصادی | جمعه، 08 شهریور 1398 - 13:11
نفتکش «آدریان دریا» که از سواحل ترکیه دور شده و امروز صبح نیز در غرب قبرس دیده شده بود، بار دیگر مسیر خود را تغییر داد و در حال برگشت به سمت ترکیه است.
تركيه،آدريان،نفتكش،مسير،سواحل،بندر

نفتکش «آدریان دریا» که از سواحل ترکیه دور شده و امروز صبح نیز در غرب قبرس دیده شده بود، بار دیگر مسیر خود را تغییر داد و در حال برگشت به سمت ترکیه است.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، نفتکش ایرانی «آدریان دریا1» که از سواحل ترکیه دور شده بود، دوباره امروز مسیر خود را تغییر داد و در حال برگشت به سمت ترکیه است.
آمارهای «مارین ترافیک» نشان داد «آدریان دریا1» که قبلا «گریس 1» نامیده می شد، اکنون در مسیر بندر اسکندرون در جنوب شرق ترکیه است.
نفتکش در ده روز گذشته برای سومین بار مسیر خود را تغییر داد
آدریان دریا با محموله 2 میلیون بشکه ای نفت در نیمه ماه اگوست، پس از 5 هفته توقیف در جبل طارق، آزاد شد.(جزئیات بیشتر)
روز دوشنبه سخنگوی دولت گفت ایران نفت موجود در آدریان دریا را فروخته و مالک کشتی در مورد مقصد بعدی آن تصمیم می‌گیرد.
وی در مورد اینکه این نفت به چه کشوری فروخته شده است، چیزی نگفت.
این نفتکش پس از آزاد سازی، اعلام کرد مقصدش بندر کالاماتا در یونان است، اما بعدا بندر مرسین ترکیه را مقصد اعلام کرد.
روز گذشته نیز این نفتکش مسیر خود را تغییر داد و از سواحل ترکیه دور شد.(جزئیات بیشتر)
در حالی که امروز صبح نیز در غرب قبرس دیده شد، اما دوباره مسیرش را تغییر داد.(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/ب