خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطوط اینترنتی جاده چالوس گسترش می‌یابد/ ضرورت توسعه زیرساخت‌های گردشگری مازندران

فارس | برگزیده | پنجشنبه، 07 شهریور 1398 - 18:20
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان مازندران قطب گردشگری کشور است و توسعه زیرساخت‌های گردشگری در استان و به ویژه شمال کشور بسیار مهم و ضروری است.
نوشهر،مازندران،كشور،فرودگاه،سفر،توسعه،مقاومتي،گردشگران

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان مازندران قطب گردشگری کشور است و توسعه زیرساخت‌های گردشگری در استان و به ویژه شمال کشور بسیار مهم و ضروری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نوشهر، محمدجواد آذری‌جهرمی بعد از ظهر امروز در حاشیه سفر به این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر به دنبال جذب گردشگران هستیم باید زیرساخت‌های این حوزه فراهم شده و توسعه داده شود تا از کنار آن بتوان زمینه اشتغال و درآمد مردم را نیز فراهم کرد.
وی به ترافیک شدید در محورهای مازندران به ویژه ایام تعطیلات اشاره کرد و استفاده از حمل و نقل هوایی را بهترین راهکار برای جذب گردشگران در شهرهای شمالی کشور دانست.
وزیر ارتباطات با اشاره به شرکتش در جلسه اقتصاد مقاومتی مازندران در نوشهر، تصریح کرد: این جلسات باید مداومت داشته باشد و البته در شهرهای مختلف برای بررسی ظرفیت‌های گوناگون آن برگزار شود.
وی درباره توسعه ترمینال سالن مسافربری فرودگاه نوشهر اظهار کرد: فرودگاه نوشهر اکنون به یکی از فرودگاه‌های مهم و دارای کلاس سطح بالای کشور تبدیل شده است و بنابراین باید در ستاد اقتصاد مقاومتی برای افزایش پروازهای این فرودگاه به بیش از 6 پرواز در هفته تدبیر اساسی شود.
جهرمی گفت: امروز برای نخستین بار از جاده چالوس به مازندران سفر کردم و در طول این مسیر دریافتم که باید خطوط اینترنتی در برخی از مناطق این جاده نقاط گسترش داده شود و این موضوع با توجه به حجم بالای سفر در این مسیر در دستور کار قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/ 86019/غ/خ