پردیس سینمایی نسیم شهر برای سومین بار افتتاح شد
مجموعه پردیس سینمایی نسیم شهر از توابع شهرستان بهارستان پس از ۱۸ سال برای سومین بار افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، صبح امروز سینمای پردیس شهرستان بهارستان با حضور محسنی بندپی استاندار تهران و دیگر مسوولان با ظرفیت ۲۵۰صندلی و به ارزش ۳۵ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی افتتاح شد.
حجتالاسلام حسن نوروزی نماینده رباطکریم در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس درباره افتتاح چندباره سینمای نسیم شهر اظهار کرد: بعد از رفع نواقص این مجموعه مجدد افتتاح شد.
وی در ادامه افزود: در سنوات گذشته این سینما افتتاح و به بهرهبرداری رسیده اما به علت نکات فنی از فعالیت این مجموعه توسط آتشنشانی جلوگیری بهعملآمده بود.
نوروزی با ابراز امیدواری درباره افتتاح سوم این مجموعه گفت: با کمک شهرداری اشکالاتی که از این مجموعه وجود داشت برطرف شد تا شهروندان بتوانند با آسودگی خاطر از سینمای نسیم شهر بهرهمند شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس، سینمای نسیم شهر به مدت ۱۸ سال مورداستفاده قرارگرفته و طی این مدت به علت نقایص فنی ۲ بار از فعالیت مجموعه جلوگیری شده است.
انتهای پیام/پ