خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: از عراق خارج نمی‌شویم تا ایران را زیرنظر بگیریم

مشرق | بین‌الملل، بین‌الملل | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 20:49
رئیس جمهور آمریکا هرگونه طرحی برای خروج نظامیان این کشور از عراق را به شدت رد کرد.
عراق،نظاميان،آمريكايي،آمريكا،زيرنظر،گفتگوي

به گزارش مشرق به نقل از سی بی اس، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد: نظامیان آمریکایی از عراق خارج نخواهند شد، چون می‌خواهیم ایران را زیرنظر بگیریم.
ترامپ در این گفتگو ادعا کرد: پایگاهی مجهز و گران‌قیمت در عراق تأسیس شده تا از طریق آن همه بخش‌های منطقه را زیرنظر بگیریم نه اینکه از عراق خارج شویم.
بیشتر بخوانید: حشدالشعبی مانع گشت زنی نظامیان آمریکایی در موصل شد
ترامپ در ادامه با ادبیاتی قلدرمآبانه گفت: این موضوعات را خیلی از مردم نمی‌فهمند، چون ما می‌خواهیم نیروهایمان را در عراق حفظ کنیم تا اگر اتفاقی در منطقه افتاد با خبر شویم و اگر کسی دنبال سلاح هسته‌ای رفت، قبل از آنکه او کاری انجام دهد، ما مطلع شویم.
اظهارات ترامپ در گفتگوی تلویزیونی سی بی اس در مورد حفظ نظامیان آمریکایی در عراق در حالی مطرح شده که او پیش‌تر با حضور در همین برنامه، درگیری و جنگ آمریکا در عراق را یکی از بزرگترین اشتباهات کشورش عنوان کرده بود.
تاکید ترامپ بر عدم خروج نظامیان امریکایی در عراق پس از دستور جنجالی او برای خروج نظامیان آمریکایی از سوریه اعلام شده که با واکنش‌های بسیاری در داخل آمریکا مواجه شد و در نهایت کار را به استعفای وزیر دفاع او کشاند.