بهره برداری از سایت پرورش میگو یک هزار تنی در قشم
فاز نخست طرح پرورش میگو روستای "درکو" از توابع قشم امروز (پنجشنبه) و با حضور استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرماندار و تنی چند از مسئولان محلی به بهرهبرداری رسید.
فاز نخست طرح پرورش میگو روستای "درکو" از توابع قشم امروز (پنجشنبه) و با حضور استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرماندار و تنی چند از مسئولان محلی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایسنا، استاندار هرمزگان در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: در فاز نخست اجرای این طرح، 15 استخر پرورش میگو روستای درکو در زمینی به مساحت 35 هکتار و با اعتباری بالغ بر 85 میلیارد ریال بهره برداری شد.
فریدون همتی بیان کرد: ظرفیت ذخیره سازی استخرهای این سایت پرورش میگو 200 هزار قطعه لارو است که اشتغالزایی برای 20 نفر ایجاد کرده است.
مدیر شیلات شهرستان قشم نیز گفت: مساحت کل این سایت 148 هکتارو میزان تولید سالانه آن یکهزار تُن است.
محمد پرورش اعلام کرد که برای تکمیل این طرح 235 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است و با تکمیل آن 60 فرصت شغلی دیگر ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون 21 استخر آماده وجود دارد، ادامه داد: با بهره برداری کامل از این طرح 79 استخر دیگر نیز به این سایت اضافه می شود.
مدیر شیلات قشم خاطرنشان کرد: پیشرفت فیزیکی این پروژه هم اکنون 35 درصد پیشرفت است و پیشبینی می شود تا تابستان آتی به طور کامل به بهره برداری برسد.
روستای درکوه از توابع بخش شهاب شهرستان قشم است و 639 نفر جمعیت دارد.
با اجرا شدن سایت های پرورش میگو در روستاهای مختلف جزیره، عملا تولید و تکثیر میگوها از دریا به سمت خشکی و روستاها در حال حرکت است.
انتهای پیام