خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوای خوزستان افزایش می یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 شهریور 1398 - 11:08
اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: طبق گزارش نقشه های هواشناسی، در روزهای آینده شاهد افزایش هوا در استان خواهیم بود.
افزايش،زاري،سبزه،هواشناسي،جنوبي

محمد سبزه زاری در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: با بررسی نقشه های هواشناسی از فردا بعد از ظهر تا اواسط هفته آینده روند تدریجی افزایش دما مشاهده می شود.
وی افزود: همچنین در این مدت به تناوب شاهد جنوبی شدن جریان هوا و افزایش رطوبت و شرجی در نوار ساحلی، مناطق جنوبی و بخش های مرکز خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی اخوزستان بیان کرد: به دلیل صرایب بالای ناپایداری از امروز تا اوایل هفته آینده به ویژه در مناطق شمالی، شمال شرقی و شرق استان افزایش ابر، احتمال بارش پراکنده و تند باد لحظه ای پیش بینی می شود.
محمد سبزه زاری تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته امیدیه با ۴۷.۷ گرم ترین شهر و ایذه با ۲۴.۶ خنک ترین شهر استان بوده است.