خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استعفای دولت وفاق ملی لیبی تکذیب شد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 شهریور 1398 - 11:05
دفتر اطلاع رسانی دولت وفاق ملی با انتشار بیانیه ای خبر استعفای این دولت را تکذیب کرد.
دولت،وفاق،ملي،بيانيه،استعفاي،ليبي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، برخی رسانه های لیبی با انتشار خبر استعفای دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج اعلام کردند که این دولت برای پایان به جنگ و خونریزی در لیبی تمام مسئولیت های خود را به عبدالله الثنی ریاست دولت موقت لیبی واگذار می‌کند.
همچنین مسئولیت امنیتی طرابلس را به نیروهای وابسته به ژنرال خلیفه حفتر می سپارد تا آنان گروه های تروریستی را سرکوب کنند.
دفتر اطلاع رسانی دولت وفاق ملی با انتشار بیانیه ای خبر استعفای این دولت را تکذیب و اعلام کرد: صفحه رسمی دولت وفاق ملی در شبکه اجتماعی " توتیتر " هدف حملات سایبری قرار گرفت و یک بیانیه دروغین منتشر شد که بیانگر استعفای دولت وفاق ملی بود.
به نوشته درگاه خبری اخبار آفریقا، در این بیانیه تاکید شده است: بیانیه مربوط به استعفای دولت وفاق ملی سراسر دروغ و عاری از حقیقت است.
انتشار این خبر واکنش های مختلفی در سطح محافل سیاسی و رسانه ای لیبی به راه انداخت اما دولت وفاق ملی با انتشار بیانیه ای مزبور به این مسائل پایان داد.
انتهای پیام/