خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه پذیرش دانشجو در رشته زبان و ادبیات ترکی آذری به دلیل استقبال دانشجویان

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | پنجشنبه، 07 شهریور 1398 - 10:04
معاون آموزشی دانشگاه تبریز گفت: به دلیل استقبال از رشته زبان و ادبیات ترکی آذری، امسال هم در این رشته پذیرش دانشجو داریم و کد رشته زبان و ادبیات ترکی در دفترچه انتخاب رشته کنکور ۹۸ درج شده است.
رشته،تركي،زبان،ادبيات،آذري،تبريز،دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه تبریز گفت: به دلیل استقبال از رشته زبان و ادبیات ترکی آذری، امسال هم در این رشته پذیرش دانشجو داریم و کد رشته زبان و ادبیات ترکی در دفترچه انتخاب رشته کنکور ۹۸ درج شده است.
باب‌الله حیاتی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح این خبر اظهار کرد: همه ساله ۲۷ الی ۳۰ نفر ثبت نام کننده در رشته زبان و ادبیات ترکی آذری داریم و امسال نیز به اندازه ۴۰ نفر از سازمان سنجش اعلام ظرفیت شده است.
وی افزود: تفکیک جنسیتی در این رشته وجود ندارد و ۶۰ درصد در دوره روزانه و ۴۰ درصد در دوره شبانه پذیرفته می‌شوند.
معاون آموزشی دانشگاه تبریز تاکید کرد: کسانی که برای پراکندن شایعه‌هایی مبنی بر عدم پذیرش دانشجو در رشته زبان و ادبیات ترکی آذری به دلیل مورد استقبال واقع نشدن تلاش می‌کنند، دشمنان دوست‌نما هستند.
حیاتی اضافه کرد: برعکس شایعات، استقبال از رشته زبان و ادبیات ترکی آذری از سایر رشته‌های موجود در دانشگاه تبریز نیز بیشتر بوده و تعدادی از پذیرفته شدگان دارای مدرک کارشناسی رشته دیگری هستند که به دلیل علاقه به زبان و ادبیات ترکی، تحصیل مجدد را انتخاب کرده‌اند.
وی ادامه داد: نبود فضای فیزیکی مناسب و کافی از جمله مشکلات گروه زبان و ادبیات ترکی به دلیل تازه تاسیس بودن این رشته بود که با درایت رییس دانشگاه تبریز، فضای فیزیکی نیز اضافه شد.
وی خاطرنشان کرد: کمبود اساتید زبان ترکی نیز از دیگر مشکلات این گروه بود که امسال مجوز تدریس چهار استاد زبان ترکی مدعو در این رشته را اخذ کرده‌ایم.
حیاتی خاطرنشان کرد: با توجه به تازه تاسیس بودن رشته زبان و ادبیات ترکی آذری، دانشجویان این رشته هنوز فارغ‌التحصیل نشده‌اند و اولین دانش آموختگان آن شهریور ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند.
انتهای پیام