خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: هرگز اجازه تاخیر در توافق با واشنگتن درباره سوریه را نخواهیم داد

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 شهریور 1398 - 09:34
رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد، توافقنامه امضا شده با واشنگتن برای ایجاد منطقه امن در شمال شرق سوریه اقدام درستی است و آنکارا هرگز اجازه نخواهد داد این امر به تاخیر بیافتد.
تركيه،منطقه،آمريكا،آنكارا،امن،مدافع،تاخير

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد، توافقنامه امضا شده با واشنگتن برای ایجاد منطقه امن در شمال شرق سوریه اقدام درستی است و آنکارا هرگز اجازه نخواهد داد این امر به تاخیر بیافتد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سی.ان.ان ترک، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در بازگشت از سفر به مسکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توافقنامه‌ای که با آمریکا به آن دست یافتیم، حرکت درستی به سوی ایجاد منطقه امن و تخلیه منطقه شرق فرات از یگان‌های مدافع خلق کرد است.
اردوغان با بیان اینکه ترکیه هرگز تاخیر در اجرای این طرح را نخواهد پذیرفت، به مقایسه این مساله با توافقنامه‌ای پرداخت که در گذشته با آمریکا برای اخراج یگان‌های مدافع خلق کرد از شهر منبج امضا کرده و آنکارا واشنگتن را به تاخیر در اجرای آن متهم کرده بود.
رئیس جمهور ترکیه افزود: تمامی نیروها و نفربرها در مرزها هستند و ما در وضعیتی قرار داریم که می‌توانیم در هر لحظه هر کاری انجام دهیم.
آنکارا اوایل هفته افتتاح مرکز عملیات مشترک منطقه امن در مرزهای شمال شرق سوریه را اعلام کرد.
اختلافات میان آمریکا و ترکیه به برنامه‌ها در این منطقه مربوط می‌شود، یگان‌های مدافع خلق کرد بخش مهمی از نیروهای تحت حمایت آمریکا هستند که با گروه تروریستی داعش مبارزه می‌کنند و ترکیه آنها را سازمانی تروریستی می‌داند.
انتهای پیام