45 واحد مسکونی سیلزده توسط سپاه پلدختر تعمیر شد
فرمانده سپاه ناحیه پلدختر با بیان اینکه 54 گروه جهادی پس از سیل برای سازندگی در شهر پلدختر حضور پیدا کردند گفت: سپاه این شهرستان 45 واحد مسکونی را تعمیر کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، سرهنگ محمد محمودوند شامگاه چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات پساسیل که در سالن جلسات سپاه این ناحیه برگزار شد با بیان اینکه پلدختر سومین شهرستان بزرگ استان لرستان از لحاظ وسعت است که بیش از 73 هزار نفر جمعیت، 22 هزار نفر بسیجی و 296 روستا دارد اظهار داشت: این شهرستان در اوایل سال 98 دوبار دچار سیلزدگی شد که در سیل پنجم فرودینماه 150 منزل مسکونی در شهر معمولان و بابازید را سیل برد و آب شرب شهر معمولان هم قطع شد.
وی با اشاره به اینکه راه ارتباطی 50 روستا در سیل پنجم فرودینماه مسدود شد، افزود: برق 40 روستا و آب شرب 35 روستا قطع شد که سه پل روستایی هم تخریب و دیواره ساحلی پلدختر در سه نقطه تخریب شد.
فرمانده سپاه ناحیه پلدختر با بیان اینکه میتوانستیم برنامهریزی بهتری انجام دهیم تا آسیب کمتری داشته باشیم، عنوان کرد: پایگاههای مقاومت بسیج و گردانهای بیتالمقدس در روستاها و شهر پلدختر فعال بوده و اطلاعرسانی انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه در سیل پنجم فرودین ماه از خروجی پلدختر بهسمت خوزستان 500 نفر از مسافران نوروزی که در معرض سیل بودند را در سالنهای سپاه اسکان داده و خدماترسانی انجام دادیم، بیان کرد: در هفتم فروردین با 2 بالگرد و هشت سورتی پرواز به روستاهایی که راه ارتباطی آنها قطع بود 50 هزار بسته غذایی توزیع کردیم.
محمودوند با تأکید به اینکه روز هشتم فرودینماه فرمانده سپاه استان لرستان وارد منطقه شد و جلسه تجهیز ماشینآلات مهندسی را برگزار کردیم، گفت: سپاه آبرسانی و کمک به سیلزدگان را در سیل پنجم فرودینماه بهخوبی انجام داد، برنامهریزی لازم انجام و بلوکبندی را در شهرهای پلدختر و معمولان انجام دادیم.
وی تصریح کرد: برنامهریزیها برای مقابله با سیل انجام شده بود ولی احتمال نمیدادیم که سیلبند پلدختر و دیواره شکسته شود، شکستن همین دیواره سبب وارد شدن آب به داخل این شهر سیلزده شد.
فرمانده سپاه ناحیه پلدختر با بیان اینکه سپاه این ناحیه با 2 پایگاه مقاومت شهید مؤمنی در ضلع غربی و علامه جزایری در ضلع شرقی کار اطلاعرسانی سیل به مردم را انجام دادند، خاطرنشان کرد: یک تیم از سپاه برای کمک به شهرداری با انباشت گونیهای ماسه برای مقابله با سیل انجام وظیفه کردند، چون احتمال میدادیم که در صورت بالا آمدن و سالم ماندن دیواره جلوی آب گرفته شود.
محمودوند با بیان اینکه در سیل 12 فرودینماه 23 پل اصلی و فرعی تخریب، بیش از 5 هزار 980 واحد مسکونی و تجاری هم دچار آبگرفتگی، آب و برق شهر پلدختر و روستاها قطع شد اظهار داشت: 23 واحد آموزشی و 12 هزار هکتار اراضی کشاورزی در سیل تخریب شدند.
وی با بیان اینکه هزار و 146 رأس دام سبک و سنگین، 3 هزار قطعه طیور در سیل تلف شدند، افزود: 10 واحد نظامی و انتظامی و هفت مسجد هم تخریب یا آسیب دید.
فرمانده سپاه ناحیه پلدختر عنوان کرد: سیل مهربانی گروههای جهادی و مردمی بعد از سیل ویرانگر به این شهرستان سرازیر شد و پلدختر را به هشت بلوک و معمولان را به پنج بلوک تقسیمبندی کردیم.
وی بیان کرد: سپاههای 10 استان و قرارگاههای مختلف جهادی برای کمک به مردم سیلزده وارد پلدختر شدند که در مجموع 12 هزار و 901 نفر در قالب 860 گروه به مردم سیلزده پلدختر کمک کردند و 888 نفر از بسیجیهای پلدختری در کنار مردم بودند.
فرمانده سپاه ناحیه پلدختر با بیان اینکه 335 ماشینآلات مهندسی، 11 آشپزخانه، 22 موکب، پنج آتلیه تعمیر لوازم خانگی و یک بیمارستان صحرایی کمکهایی بودند که در پلدختر مستقر شدند، عنوان کرد: 54 گروه جهادی را در قالب طرح همبستگی ملی برای بازسازی وارد کار کردیم که 51 واحد مسکونی برای تعمیر و بازسازی به سپاه این ناحیه واگذار شده، یک واحد مسکونی در مرحله اسکلت و 45 واحد نیز تعمیر شده است.
انتهای پیام/ح