خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بغداد حمایت بحرین از حملات رژیم صهیونیستی در عراق را محکوم کرد

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 شهریور 1398 - 01:20
وزارت خارجه عراق به حمایت بحرین از حملات رژیم صهیونیستی در عراق واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.
لبنان،رژيم،صهيونيستي،عراق،حملات،بحرين،سوريه،واكنش،خارجه

وزارت خارجه عراق به حمایت بحرین از حملات رژیم صهیونیستی در عراق واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه عراق به حمایت بحرین از حملات رژیم صهیونیستی در عراق واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.
«خالد بن احمد آل خلیفه»، وزیر خارجه بحرین که کشورش سعی زیادی در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی دارد روز دوشنبه از حملات اخیر این رژیم در عراق، سوریه و لبنان دفاع کرده بود.
او دوشنبه در صفحه توئیتر خود نوشت که «ایران با گروه‌های تحت حمایت خود از جمله حزب‌الله لبنان، الحشد الشعبی عراق و حوثی‌های یمن، علیه ما اعلام جنگ کرده است».
وزیر خارجه بحرین با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سه کشور عراق، سوریه و لبنان تاکید کرد «حمله به کسانی که این کشورها را هدف قرار می‌دهند و انبار مهمات آنها را منهدم می‌کنند، دفاع از خود است.
بنابراین نباید مورد سرزنش واقع شوند».
بامداد یکشنبه گذشته رژیم صهیونیستی چند حمله هوایی به نقاطی در جنوب سوریه کرد که با واکنش پدافند هوایی سوریه مواجه شد.
ساعاتی بعد حزب‌الله لبنان از شهادت دو نیروی خود بر اثر این حمله خبر داد وسید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد که حزب‌الله پاسخ این اقدام رژیم صهیونیستی را خواهد داد.
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت دومین سالروز آزادی جرود عرسال و حملات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان تاکید کرد که رژیم صهیونیستی منتظر پاسخ لبنان باشد.
«میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان روز دوشنبه در واکنش به حملات پهپادی روز یکشنبه رژیم صهیونیستی به مناطق «ضاحیه» و «قوسایا» گفت که این تجاوزات اسرائیلی به منزله «اعلام جنگ» است.
عون که این اظهارات را در دیدار با «یان کوبیچ» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در لبنان مطرح کرده بود، افزود: «این دو تجاوز اسرائیلی خلاف قطعنامه 1701 است».
انتهای پیام/