خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف آمریکا از حضور نظامی در عراق مقابله با محور مقاومت است

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 19:38
سخنگوی جنبش حزب‌الله عراق در واکنش به اظهارات ترامپ درباره حضور نیروهای آمریکایی در این کشور گفت که «هدف آمریکا از این حضور نظامی، مقابله با محور مقاومت در عراق است.»
عراق،اظهارات،حضور،آمريكا،نيروهاي،آشكار

سخنگوی جنبش حزب‌الله عراق در واکنش به اظهارات ترامپ درباره حضور نیروهای آمریکایی در این کشور گفت که «هدف آمریکا از این حضور نظامی، مقابله با محور مقاومت در عراق است.»
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد محیی» سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق یکشنبه شب در گفت‌وگوی کوتاه با شبکه المیادین به اظهارات تازه رئیس‌جمهور ترامپ درباره حضور نیروهای آمریکایی در عراق واکنش نشان داد و گفت که دلیل این حضور، مقابله با جبهه مقاومت است.
وی افزود: اظهارات ترامپ، اعلام صریح اشغالگری عراق و مرحله جدیدی از رویارویی است.
«اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش النجبا عراق نیز در پاسخ به اظهارات ترامپ گفت که همگان باید برای پایان حضور آمریکا در عراق تلاش کنند.
وی تاکید کرد که اظهارات ترامپ تجاوز آشکار به حاکمیت و اراده ملی و نقض آشکار قانون اساسی عراق است.
رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری سی‌بی‌اس با بیان اینکه قصد ندارد نیروهای نظامی آمریکا را از عراق خارج کند، گفت: «ما برای ساخت این پایگاه در عراق هزینه هنگفتی کرده‌ایم.
می‌خواهیم آن را حفظ کنیم.
یکی از دلایلی که می‌خواهم نگهش دارم، این است که می‌خواهم کمی حواسمان به ایران هم باشد، چون ایران یک مشکل واقعی است.»
انتهای پیام/ح