خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شربتی که شما را از شر سردردهای میگرنی خلاص می‌کند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 18:05
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف شربت برگ بو می‌تواند سردرد‌های میگرنی را برطرف کند.
شربت،برگ،تقويت،بو،سنتي،رفع،آب،عسل،خواص،طب،پژوهشگر،معدني

کافی شاپ در خانه؛
حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خواص شربت برگ بو اظهار کرد: این شربت یکی از شربت‌های مفید و سنتی است که تاثیر مناسبی برگیرنده‌های انسولین در بدن دارد و موجب تنظیم قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.
از جمله خواص مهم شربت برگ بو می‌توان به درمان سرماخوردگی، سرفه، عفونت، پاکسازی کبد و کلیه‌ها، کاهش تب، رفع سردرد‌های میگرنی، همچنین تقویت بینایی، تقویت مو، کنترل فشارخون، رفع یبوست، تناسب اندام و کنترل نفخ می‌شود.
او افزود: این شربت موجب طراوت و جوان سازی پوست شده و از بروز چین و چروک در آن جلوگیری می‌کند، همچنین اسید فولیک و آهن موجود در این شربت موجب افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون شده و باعث جلوگیری از نقص های عصبی جنین در دوران بارداری و زایمان زودرس می شود.
عظمایی بیان کرد: استفاده از این شربت باعث تقویت دستگاه گوارش، بهبود هضم غذا و رفع درد معده می شود.
همچنین برای افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر (ABS) مفید بوده و موجب پیشگیری از تهوع و استفراغ می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: ویتامین های A، E، C، کاتچین، لینالول و پنتوتنیک در این شربت باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدانی می‌شود که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و آن را در برابر اثر رادیکال های آزاد محافظت می‌کند.
او مقدار مناسب مصرف این شربت را ۴ استکان در طول روز دانست و گفت: برای تهیه این شربت به نیم کیلو عسل ۲ لیتر، آب معدنی ۲۰۰ گرم، برگ بو خشک و آب لیمو ترش تازه احتیاج دارید؛ کافی است برگ بو‌های خشک را نیم کوب کرده و داخل آب معدنی برای ۴ تا ۵ ساعت بگذارید سپس آن را روی اجاق گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
هنگامی که حرارت متعادل شد آن را صاف کرده و عسل را به آن اضافه کنید.
انتهای پیام/