حملات پهپادی قاصف۲ به مراکز نظامی ارتش عربستان در نجران و جیزان
مهر
|
بینالملل
|
چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 17:59
سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: یگان پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن با پهپادهای قاصف۲ ، مراکز نظامی ارتش عربستان در نجران و جیزان را هدف قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: یگان پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن با پهپادهای قاصف۲، مراکز نظامی ارتش عربستان را در نجران و جیزان را هدف قرار دادند.
وی افزود: عملیات نخست یک مرکز نظامی مهم را در نجران هدف قرار داد و این هدف به طور مستقیم هدف قرار گرفت.
عملیات دوم یک پادگان ارتش عربستان و مزدوران را در جیزان هدف قرار داد که بر اثر آن شماری از نظامیان سعودی کشته و زخمی شدند.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن بیان کرد: نیروهای دشمنن در حال حرکت به سوی مواضع ارتش و کمیته های مردمی یمن در جیزان بودند.
یحیی سریع تاکید کرد: این عملیات ها در راستای بازدارندگی مشروع در برابر جنایات متجاوزان و محاصره ملت بزرگ یمن انجام می شود.