خراسان جنوبی در مسیر پیشرفت / استقبال بخش خصوصی برای سرمایهگذاری
نخستین همایش "خراسان جنوبی در مسیر پیشرفت" یکشنبه شب گذشته با حضور استاندار و سرمایهگذاران بخش خصوصی در حالی برگزار شد که تغییر نگاههای مسئولان استان نسبت به فعالیتای این بخش کاملا محسوس بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند، این همایش که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد اشتغال و رونق تولید و با توجه به تاکیدات نماینده ولی فقیه در استان و استاندار خراسان جنوبی مبنی بر رفع بیکاری، با همت و میزبانی بخش خصوصی و به مناسبت هفته دولت برگزار شده بود، مسیر تازهای را برای بسترسازی در جهت فعالیتهای بخش خصوصی نمایان کرد.
لشکری یکی از سرمایه گذاران بخش خصوصی حاضر در این همایش اظهار داشت: این جلسات باید استمرار داشته باشند و از دل این همایشها میتوان مشکلات بخش خصوصی را استخراج و برای رفع آن چاره اندیشی کرد و گرنه برگزاری همایش صرف، خیلی کارآمد نخواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه در کنار این همایش باید کمیتهها و کمیسیونهایی برای پیگیری مشکلات راهاندازی شوند بیان کرد: اگر این برنامه را دورهمی فعالان بخش خصوصی بدانیم باز هم تلنگری که به بخش دولتی وارد میکند قابل قبول است.
به گفته وی مشکلاتی همچون طولانی بودن روند استعلامات، موانع اخذ تسهیلات و مسائل زیرساختی بخش خصوصی را از سرمایه گذاری منع میکند.
لشکری با اشاره به اینکه علاوه بر خراسان جنوبی، در استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان نیز سرمایهگذاری کردهایم خاطرنشان کرد: بومی خراسان جنوبی هستم اما مشکلاتی که در این استان برای سرمایه گذاران ایجاد میشود، رغبت سرمایه گذاری را از ما میگیرد برای مثال از دو سال پیش پیگیر تامین آب نمایشگاه بین المللی هستم اما هنوز به نتیجه نرسیده است!
وی به کارخانه سیمانی که در سیستان و بلوچستان راهاندازی کرده است اشاره کرد و گفت: این کارخانه سال86 ظرف 28 ماه به بهرهبرداری رسید و مسئولان سیستان و بلوچستان و در رأس آنها استاندار خود همراه سرمایهگذار برای رفع مشکلات حتی تا تهران نیز آمد بنابراین در خراسان جنوبی نیز اگر میخواهیم کاری انجام شود باید مسئولان پای کار بیایند.
این سرمایهگذار بخش خصوصی خاطرنشان کرد: در همایش "خراسان جنوبی در مسیر پیشرفت" عنوان کردم اگر مسئولان بستر را مهیا کنند آمادگی داریم کارخانهای با 50 میلیارد تومان سرمایهگذاری راهاندازی کنیم.
وی افزود: پیشنهاد من کارخانه تولید کاغذ از سنگ آهک یا کارخانه تولید لوله پلی اتیلن است اما اگر مسئولان پیشنهاد دیگری دارند در صورت توجیه پذیری ارائه دهند.
لشکری از ایجاد حداقل 200 فرصت شغلی با راهاندازی این کارخانه خبر داد و گفت: برای تحقق این امر، باید متولیان امر در استان پای کار بیایند و شرایط را برای سرمایه گذاران تسهیل کنند.
چندی پیش نماینده ولی فقیه در استان در یکی از جلسات بر رفع مشکل اشتغال جوانان و بهبود معیشت مردم خراسان جنوبی تاکید کرد و این سخن در راستای فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر "تولید کننده داخلی، رزمنده جنگ اقتصادی است" تعبیر زیبایی پیدا کرده و حجت را بر مسئولان استان برای حمایت از فعالان بخش خصوصی تمام میکند.
انتهای پیام/ش