خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه های فرهنگی شهرداری قزوین موجب رونق صنعت گردشگری می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 13:59
قزوین- نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه های فرهنگی شهرداری قزوین در راستای رونق صنعت گردشگری است
فرهنگي،قزوين،گردشگري،سفر،مجلس

سیده حمیده زرآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اعضای کمیسیون های تخصصی مجلس با توجه به ماموریت هایی که دارند به استان های مختلف سفر می کنند و تاکنون چندین عضو کمیسیون تخصصی به قزوین سفر کردند و بسیاری از آن ها قزوین را به عنوان مقصد سفر انتخاب کردند.
وی افزود: برنامه های فرهنگی شهرداری قزوین در ایام نوروز و هفته فرهنگی تاثیر بسیاری در رونق حوزه گردشگری داشته و آمار رسمی نیز نشان از افرایش گردشگران دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه در مجلس شورای اسلامی مطرح و تصویب شد و طی هفته های آینده وزیر معرفی می شود.
زرآبادی تاکید کرد: ایجاد وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، گام موثری در رونق صنعت توریسم و گردشگری است.