آشتیان از ظرفیت های فرهنگی واقتصادی مطلوب برای توسعه بهره مند است
آشتیان- استاندار مرکزی گفت: شهرستان آشتیان از ظرفیت های فرهنگی و اقتصادی برای توسعه بهره مند است که از این ظرفیت ها باید به نحو مطلوب استفاده شود.
به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه افتتاح مجتمع موزه ای نسخ خطی، مردم شناسی و سنگ شناسی دکتر قریب آشتیان، اظهار داشت: مجتمع موزه ای نسخ خطی، مردم شناسی و سنگ شناسی دکتر قریب آشتیان، گویای پیشینه تاریخی و هویتی این شهرستان است و این کار بزرگ در آشتیان یک اقدام ماندگار خواهد بود.
استاندار مرکزی افزود: آشتیان با سابقه تاریخی و فرهنگی غنی و داشتن مردان تاثیر گذار در حوزه های مختلف در تاریخ کشورمان ایران، همچون نگینی است که بر پیشانی استان مرکزی می درخشد.
آقازاده بیان کرد: شهرستان آشتیان در حوزه های مختلف از ظرفیت و پتانسیل های بسیار مطلوب برخوردار است که در استان مرکزی باید از این ظرفیت ها با برنامه ریزی و به درستی در مسیر ایجاد توسعه و اشتغال بهره گیری شود.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: دولت نسبت به ارتقای حوزه های مختلف فرهنگی، حفظ میراث و هویت تاریخی در کنار مسایل اقتصادی و معیشتی مردم، توجه ویژه دارد.
وی عنوان کرد: در هفته دولت سال جاری در شهرستان آشتیان ۴۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان افتتاح و یا کلنگ زنی می شود که با این بهره برداری ها برای ۲۰۵ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد می گردد.