سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امسال ۲۰ پژوهش سرای دانش آموزی جدید راه اندازی می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 11:35
قزوین- مدیرکل آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۶۶۳ پژوهش سرای دانش آموزی در کشور ایجاد شده و امسال ۲۰ مورد دیگر راه اندازی خواهد شد.
مسابقات،دانش،سلطانيان،آزمايشگاهي،برگزار،آموز،پژوهش،پرورش،دور ...

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات آزمایشگاهی و اولین دوره مسابقات کدنویسی روز چهارشنبه با حضور کمریی معاون آموزش متوسطه وزارت اموزش و پرورش، داود محمدی و سیده حمیده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، علی فرخزاد معاون عمرانی استانداری، رحمانی مدیر کل آموزش و پرورش استان در سالن شهید رحایی قزوین برگزار شد.
عباس سلطانیان در این مراسم اظهار داشت: هفدهمین دوره مسابقات آزمایشگاهی دبیران و دانش آموزان در قزوین کلید خورد و یکی از ویژگی های آن حضور دبیران به صورت غیر حضوری در این رقابت ها بود.
وی افزود: این مسابقات در سطح منطقه، استان و کشوری بین دبیرستانهای دهم و یازدهم برگزار شد و همکارانی که تدریس می کردند نیز حضور داشتند و در کنار آن اولین دوره مسابقات کد نویسی هم برگزار شد که در آینده این رقابت ها با حضور دانش آموزان بیشتری برگزار خواهد شد.
سلطانیان تصریح کرد: همچنین مسابقات کدنویسی در بخش دبیران و مسابقات سلولهای بنیادین و زیست فناوری هم غیر حضوری برگزار شد.
وی در خصوص اهداف برگزاری این مسابقات گفت: یکی از مطالبات سند تحول این است که به ایجاد و غنی سازی واحدهای مدرسه مثل کتابخانه و آزمایشگاه اهمیت داده شود تا در ایجاد محیط های متنوع یادگیری اقدام کند.
وی یادآور شد: محیط های متنوعی داریم که ایجاد پژوهش سراها از جمله آنهاست تا راههای مطالعه و پژوهش به دانش آموزان اموزش داده شود.
مدیرکل آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود در سال ۹۱ تعداد ازمایشگاهها در مدارس ۵۵ باب بود که بعدها به پژوهش سرا تبدیل شد و در حال حاضر ۶۶۳ پژوهش سرا داریم که ۲۰ مورد دیگر اصافه می شود تا بیش از ۱۰ هزار نفر از آن استفاده کنند.
سلطانیان بیان کرد: فعال کردن آزمایشگاه ها در مدارس هدف دیگر ماست و باید از این تجهیزات عملی و آزمایشگاه مدارس مورد استفاده قرار گیرند.
وی یادآورشد: اگر فعالیت آزمایشگاهی درست باشد دانش آموز به یک مولد علم تبدیل شده و یادگیری و ماندگاری دروس در وی بیشتر می شود.
سلطانیان تصریح کرد: فعالیت آزمایشگاهی موجب کسب مهارت زندگی می شود و مزیت های دیگری دارد از جمله تمرین کار گروهی، آشنایی با تصمیم گیری منطقی و درست، پرورش خلاقیت و نوآوری و تقویت صبر و شکیبایی و استقامت در میان دانش آموز از دیگر دستاوردها و اهداف این مسابقات است.
وی افزود: با این مسابقات، تمرین و مداومت در کار بهتر می شود و فروتنی و پذیرش خطا در دانش آموز تقویت شده و شور و نشاط، جوانان و نوجوانان هم بیشتر می شود.
سلطانیان بیان کرد: همچنین عاطفی کردن فضای درس، ایجاد زمینه تفکر در دانش آموز و قرار گرفتن در فضای یادگیری از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات است.
در ادامه این مراسم از برگزیدگان مسابقات آزمایشگاهی و کد نویسی تجلیل شد.