خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم بارش باران در شمال و خیزش گرد و خاک در شرق کشور

ایسنا | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 10:05
مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی از بارش باران در سواحل دریای خزر در پنج روز آینده خبر داد و گفت: دراستان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل انتظار بارش‌های رگباری داریم.
شهريور،آذربايجان،خزر،درياي،شرقي،هواشناسي،سواحل،بارش

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی از بارش باران در سواحل دریای خزر در پنج روز آینده خبر داد و گفت: دراستان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل انتظار بارش‌های رگباری داریم.
احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: با توجه به تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی پنج روز آینده برای سواحل دریای خزر بارش باران پیش‌بینی می‌شود که شدت بارش‌ها امروز و فردا (۶ و ۷ شهریور) در شرق سواحل دریای خزر و در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه (۸، ۹ و ۱۰ شهریور) در غرب سواحل دریای خزر خواهد بود.
وی ادامه داد: امروز (۶ شهریور) در غرب استان اصفهان، بخش‌هایی از استان‌های چهار محال و بختیاری و لرستان، در ارتفاعات شمال شرق خوزستان، خراسان شمالی و بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل بارش پراکنده، گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: فردا (۷ شهریور) برای شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و خراسان رضوی، پاره‌ای از مناطق استان خراسان شمالی و در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه (۸ تا ۱۰ شهریور) برای پاره‌ای از مناطق استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و زنجان رشد ابر و رگبار پراکنده، گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
به گفته وظیفه، در ساعات بعدازظهر فردا (۷ شهریور) برای ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی در استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان و گلستان افزایش ابر، بارش پراکنده با احتمال رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
وی تاکید کرد: طی سه روز آینده برای شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید با احتمال خیزش گرد و خاک رخ خواهد داد همچنین تا سه روز آینده دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: فردا و پس‌فردا (۷ و ۸ شهریور) هوای تهران کمی ابری، در بعدازظهر همراه با افزایش ابر و گاهی وزش باد خواهد بود.
پیش‌بینی می‌شود که بیشترین و کمترین دمای تهران فردا ۳۴ و ۲۴ درجه سانتیگراد و پس فردا ۳۳ و ۲۲ درجه سانتیگراد باشد.
انتهای پیام