خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیوان حقوق بشر اروپا روسیه را در قضیه مرگ ماگنیتسکی محکوم کرد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 09:57
دیوان حقوق بشر اروپا دولت روسیه را در قضیه مرگ «سرگئی ماگنیتسکی» در زندان محکوم کرد.
روسيه،حقوق،يورو،سرگئي،بنيادين،نقض

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورو نیوز، براساس رای عالی‌ترین مرجع قضایی حقوق بشر در اروپا، دولت روسیه در این پرونده جنجالی به اتهام بدرفتاری، ممانعت از دسترسی به درمان متناسب، تحقیقات قضایی ناقص درباره شرایط مرگ، دوره طولانی بازداشت موقت، حکم غیرمتناسب و چند مورد دیگر، به نقض حقوق بنیادین ماگنیتسکی محکوم شده است.
سرگئی ماگنیتسکی در سال ۲۰۰۸ و در زمانی که به‌عنوان یک وکیل در یک دفتر وکالت برای شرکت آمریکایی هرمیتیج کپیتال کار می‌کرد، بازداشت شد.
او راز بزرگ‌ترین پرونده تخلف مالیاتی روسیه به ارزش ۵/۴ میلیارد روبل (معادل ۱۳۰ میلیون یورو) از سوی پلیس مالیاتی و شماری از مقام‌های عالی‌رتبه روسیه را بر ملا کرده بود.
ماگنیتسکی در سال ۲۰۰۹ در زندان بوتیرکا در مسکو و در حالی که تنها ۳۷ سال داشت، درگذشت.
دیوان حقوق بشر اروپا دیروز سه‌شنبه دولت روسیه را به اتهام نقض حقوق بنیادین این شهروند به پرداخت ۳۴هزار یورو به همسر و مادر سرگئی ماگنیتسکی محکوم کرد.