خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحصیل۶۳۴۰دانشجو درمراکزعلمی کاربردی استان/لزوم پیوندصنعت ودانشگاه

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 شهریور 1398 - 09:57
یاسوج- رئیس دانشگاه علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳۴۰ نفر جمعیت دانشجویی دانشگاه های علمی کاربردی استان است.
كاربردي،موسايي،علمي،دانشگاه،مراكز،محوري،مهارت

به گزارش خبرنگار مهر، امین موسایی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران، افزود: ۵۱۰۰ دانشجوی مرد و ۱۲۴۰ دانشجو نیز در مراکز علمی کاربردی استان مشغول به تحصیل هستند.
موسایی از فعالیت شش مرکز علمی کاربردی در استان خبر داد و ابراز داشت: این مراکز رشته های مختلفی را با نگاه مهارت محوری پوشش می دهند.
موسایی پوشش مهارت محوری به شکل تخصصی را از محورهای فعالیت دانشگاه علمی کاربردی دانست و گفت: یکی از حلقه های مفقوده ما در آموزش عالی، تحقق مهارت های کاربردی است.
موسایی افزود: کیفی سازی آموزش ها نقش موثری در خروجی محوری اهداف داشته و در این راستا نیز اقداماتی شکل گرفته است.
وی با تاکید بر ضرورت علم به ثروت، بیان داشت: همچنین پیوند صنعت و دانشگاه از نیازهای موجود بوده و اقداماتی در این بخش عملیاتی شده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به پوشش رشته ای در دانشگاه، بیان کرد: در حاضر در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ثبت نام داریم.
وی افزود: ثبت نام کاردانی تا پایان هفته جاری و کارشناسی تا دهم شهریور ادامه دارد و احتمال تمدید نیز وجود دارد.
موسایی گفت: دانشگاه علمی کاربردی زیر نظر وزارت علوم فعالیت می کند و در بخش مراکز، مراکز وابسته به دولت تا پایان شهریور باید به بخش خصوصی ملحق شوند.