خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخبگان کنکور 97 چاروسا تجلیل شدند+تصاویر

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 17:31
با حضور مسئولان نخبگان کنکور 97 چاروسا تجلیل شدند.
برتر،دانش،آموزان،تجليل،نخبه،كنكور،فجر،جشن،مراسم،همراه،انقلاب ...

به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا، امروز با حضور مسؤولین محلی و معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان از 60 دانش‌آموز برتر و نخبه کنکور و مسابقات قرآنی مورد تجلیل قرار گرفتند.
در این مراسم از دانش‌آموزان برتر کنکور سراسری سال 97، از دانش‌آموزان برتر فعالیت های پرورشی، از دانش‌آموزان برتر جشنواره خوارزمی و معلمان برتر سال تحصیلی تجلیل شد.
این جشن که با همراه بود با جشن انقلاب همراه با تائتر، سرود دانش آموزی 50نفره، دعوت از خواننده هم استانی و سخنرانی همراه بود.
عدم حضور بخشدار و امام جمعه قلعه رئیسی از مهمترین غایبان این جلسه بودند.
محمد شکوهی ضمن خیر مقدم به مهمانان و دانش آموزان و گرامیداشت دهه فجر عنوان کرد: دهه فجر نماد یادآوری پیروزی اراده یک ملت بر قدرت‌های استکباری است و مردم ایران در سال ۵۷ نشان دادند که هیچ قدرتی در جهان نمی‌تواند جلوی اتحاد یک ملت بایستد و پشتوانه مردمی انقلاب اسلامی در دنیا بی‌نظیر است.
رئیس آموزش و پرورش هدف از برگزاری این جشن را تشویق دانش آموزان علمی دانست و گفت: امیدواریم شاهد موفقیت‌های تحصیلی این دانش آموزان باشیم و با توجه به درصد قبولی دانش آموزان چاروسا و کسب رتبه‌های برتر در کنکور سراسری امسال این انگیزه را در دانش‌آموزان دیگر هم به وجود آورد تا سبب شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای آن‌ها شود.
محمد شکوهی افزود: امسال چاروسا دارای ۱5 دانش‌آموز برتر کنکور با رتبه زیر هزار بود و همچنین از دانش آموزان نخبه با معدل کتبی برتر هم در این مراسم تجلیل می‌شوند.
معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با گرامیداشت دهه فجر و ضمن تبریک به این دانش آموزان نخبه تصزیح کرد: ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی یادآور رشادت، پایمردی و آزادی خواهی ملت سلحشور ایران اسلامی است که توانستند با هدایت رهبری دوراندیش و شجاع و با بهره گیری از تعالیم عالیه دین مبین اسلام در رویارویی با استبداد شاهنشاهی فصل جدیدی از حیات سیاسی و فرهنگی خویش را آغاز کند.
ایوب رضایی اصلی‌ترین کارکرد آموزش‌وپرورش تربیت نیروی انسانی دانست و هر جامعه ارزش‌هایی دارد که حفظ آن به جامعه قوام و دوام می‌بخشد و در ادامه افزود: دانش و دانایی ملی رکن اصلی توسعه و نظام آموزشی بشمار می‌آید و زمانی جامعه به اهداف اصلی خود دست می‌یابد که از طریق توسعه انسانی مسیر خود را هموار کند و این همایش بسیار به جا و قابل تقدیر است که از دانش آموزان برتر تجلیل شود تا تشویقی برای دیگر دانش آموزان باشد.
در پایان این مراسم از 60نخبه برتر علمی و قرآنی تجلیل شد و هدایای به آنها اهداء شد.