خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکورت کشتی ها بزرگترین عملیات نیروی دریایی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 شهریور 1398 - 18:16
نوشهر - فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر، اسکورت کاروان ها و کشتی های تجاری و نفتکش را برای سرپانگه داشتن اقتصاد ملی از بزرگترین عملیات نیروی راهبردی دریایی ارتش بیان کرد.
دريايي،نيروي،نوشهر،شهداي،نماد،مقدس،دفاع،المان،افتتاح

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کریم مصدری عصر سه شنبه در مراسم افتتاح المان ناوچه سهند و گنجینه عرفان شهدای نیروی دریایی در میدان لتینگان نوشهر اظهار داشت: المان و نماد یاده شده در راستای پاسداشت خون مطهر شهدا ساخته شده و دورادور این نماد، تندیس هایی از شهدای نیروی دریایی کار شده است.
وی با بیان اینکه نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس نقش ارزنده ای داشته است گفت: نیروی دریایی با رشادتهای دلاوران در چندماهه اول جنگ، نیروی دریایی عراق را در هم پیچید و آن را از بین برد.
وی با اظهار اینکه تاحدودی نقش نیروی دریایی در دفاع مقدس مغفول مانده است، اسکورت کاروان ها و کشتی های تجاری را از بزرگترین عملیات نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس یاد کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس بیش از ۱۰ هزار کشتی توسط نیروی راهبردی دریایی اسکورت شد.
امیر مصدری تصریح کرد: علاوه براین طبق نیاز در خلیج عدن و دریای سرخ با حضور نیروی دریایی خطوط دریایی و اقتصاد ما سرپا ماند.
فرمانده دانشگاه دریایی نوشهر ادامه داد: تصاویر به کار رفته در نماد گنجینه عرفان شهدای نوشهر از شهدای منطقه است و نشان دهنده آن است که توانستیم به فناوری برای ساخت ناو جماران دست یابیم.
وی افزود: در طراحی المان از ناوشکن سهند که در حمله ناو آمریکایی مورد اصابت قرار گرفت و غرق شد، نیز بکار رفته است و با فناوری کسب شده توانستیم ناوشکن جماران را بسازیم و این تکنولوژی و امنیت به پاس خون مطهر شهیدان است.
وی قدمت دانشگاه دریایی در نوشهر را ۴۰ سال بیان کرد و گفت: نماد افتتاح شده سیزدهمین نمادی بوده که در شهرهای کشور افتتاح شده است.